Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
0
Napisanych postów
26
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
221
1. WIEK:19
2. WAGA:88
3. WZROST:182
4. WYMIARY:
-biceps:41-42
-klatka:ok 120
-udo:64
-talia:
5. STAŻ NA SIŁOWNI:
6. DIETA: wysokobialkowa
-białko:3g
-węglowodany:nie licze
-tłuszcz:nie licze
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE:10 deca 10 wino
8. TRENING:5x w tydzien
9. CEL CYKLU:ogromna masa
10. ODSTĘP CZASOWY PO OSTATNIM CYKLU:2 m-ce
11. POZIOM BF%:nie wiem
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy):
13. STAN ZDROWIA: bdb
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA:
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata:120
-martwy ciąg:nierobie max
-przysiad: nierobie max
doradzcie mi cos co na 2 cykl...chce go zaczac dopiero w tak jakos w grudniu. wiem ze juz byly takie tematy ale widzalem te cykle a ja cche jakies konkrete z 4-5 srodkow. celem mojego cyklu jest ogromna masa chcialbym tak przynajmniej z 45 w bicku miec. czy moze to jest raczej niemozliwe nam jednym cyklu zrobic??
Szacuny
26
Napisanych postów
10337
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
56956
ok moze dodacie jakies srodki na skutki uboczne przy takich dawkach deki to juz nie sa zarty g.prog wiec duuze ilosci wit.b6 ok400mg dziennie jak nie pomoze bromo ale ciezko dostac. Ja wogole z deki rezygnuje na bolda zamieniam palka staje ale to nie jest to zaqsze n dece co mnie denerwoje strasznie i wogole wit b6 dala rade ale bralem male ilosci przy 400mg nei wiem co by sie stalo wrrr
pozdro
Szacuny
8
Napisanych postów
1389
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
34373
a jakie efekty po pierwszym cyklu byly? (ile poszlo sily, ile w lapie, ile masy) no i czy przy dece bez testa nie bylo jakiegos wielkiego bloka? i wszystko dryga jak nalezy teraz? a no i jaka dawka deki, a jaka winka - dzieki za odpowiedz ;) a co do cyklu to cos takiego
1-5 meta
1-10 deka
1-8 enan
9-14 prop
jak chcesz zrobic trzy centy w lapie to napewno sie nie obejdzie bez jakiejs utraty jakosci, to czy sie ulejesz czy nie glownie zalezy od diety, jakos pod koniec mozesz jeszcze winko wrzucic na ubicie
Szacuny
0
Napisanych postów
26
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
221
sila zarabiscie szla przez pierwsze 5 tyg a pozniaj praktycznie wcale... z masa bylo tak samo. tak 7-8 kg po 5 tyg a pozniej nic (caly cykl trwal 10 tyg) 250 deki e7d 50 wino e0d. z fujarka wszystko gra stoi jak drut, ani razu mnie nie zawiodla
tylko ze wtedy jadlem jak glupi i gajnera tez duzo mialem wiec mnie troche zalalo
Zmieniony przez - gargi7 w dniu 2009-06-16 23:41:59