Brutus to teraz mnie pocieszyłeś
Ja chyba przejde na taki sam trenig co miałem 3 razy w tygodniu tylko że z mniejszymi ciężarami żebym umiał zrobić po 8 powt z zapasem kilku i zobacze jak to będzie. A z dietą mówisz tak jakbym nic nie jadł cos tam się staram wcinać odżywczego

więc nie ma tak źle.
Ale najbardziej zdziwiło mnie to że po krecie Ultimatea i Hmb nie nie poczułem nic mi to nie dało, a piłem sporo wody, w miare dobrze jadłem, zero alkoholu, zero kofeiny, frytek moich ukochanych sobie odmówiłem, i nic a nic. A powiem jeszcze że kumple brali
Kreatyne 1000 200tabl. z olimpu i jednemy w 3 tyg w klacie skoczyl 8cm a w bicu 2cm a przy tym widziałem go ze 2 albo 3 razy nawalonego, a to kumpel z bloku i siłowni więc wiem co się działo. A ja przestrzegałem wszytkiego i krete ponoć super miałem Ultimate i nic a nic-szkoda słów wogóle.
Jutro sobie kupie 2,5kg frytek i będe wdupiał jak dzik!
Ten ACT to chyba nie dla mnie, a ja wczesniej ćwiczyłem 5 razy w tyg i po 6 ćwiczeń na klate jednego dnia:) no ale od 5 tyg jak brałem krete chodziłem 3 razy tylko i np klata 3 ćwiczenia w tyg w poniedziałek z tricem, wiec zmiana była spora w porównaniu z tamtym treningiem. A teraz spróbuje mniejsze ciężary i zobacze jak to będzie, ale chciałem z kumplem na siłe jechac bo jej brak nam dukucza, ale chyba podaruje sobie...
W każdym razie dzięki za wszytko
Pozdrawiam cześć...