Po treningu od razu carbo a do godziny posiłek ryż+kurczak to wiadomo.
...
Napisał(a)
Mogę godzine przed treningiem zjeść 2 kanapeczki+ gainer ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
na pewno dieta nie moze byc monotonna, no naraza na niedobory. nie chodzi, ze niezdrowy, tylko ryz i kura to nie są jedyne, sluszne produkty w diecie. bazuj na innych zrodlach bialka i ww rowniez
Stop wishing start doing
...
Napisał(a)
Na lepsze Ci wyjdzie gdy zjesz pełnowsartościowy posiłek jak po treningu.
...
Napisał(a)
Lepszą opcją będą kanapki z razowcem + pierś z kurczaka.
Zmieniony przez - dudee w dniu 2013-08-04 14:39:43
Zmieniony przez - dudee w dniu 2013-08-04 14:39:43
...
Napisał(a)
Po co pijesz samo carbo po treningu? Bezsensu opcja. Już lepiej wypij tego gainera po treningu, carbo wywal, a przed treningiem zjedz kanapki j/w jeśli potrzebujesz cos zjeść przed.
Poszukuję książki "Na początku był głód" M. Konarzewskiego, gdyby ktoś miał egzeplarz na sprzedaż - proszę o kontakt mailowy ;)
Jedna z bardziej przemądrzałych osób na forum.
...
Napisał(a)
W kanapce mam warzywa+pierś z kurczaka gotowana+ser.
Przed treningiem będe w szkole jadł ryz+kurczak
Po treningu od razu Carbo chciałem, a gdy wróce zajmuje mi to 30 min to ryż z kurczakiem? Dobre rozwiązanie ?
Zmieniony przez - ReFiXioN w dniu 2013-08-04 16:35:57
Przed treningiem będe w szkole jadł ryz+kurczak

Po treningu od razu Carbo chciałem, a gdy wróce zajmuje mi to 30 min to ryż z kurczakiem? Dobre rozwiązanie ?
Zmieniony przez - ReFiXioN w dniu 2013-08-04 16:35:57
...
Napisał(a)
carbo zbędne, to jest najgorszy mozliwy suplement. zjedz chocby owoce zamiast tego cukru w czystej postaci. nie musisz jesc OD RAZU po treningu
Stop wishing start doing
...
Napisał(a)
Czemu najgorszy suplement ? jestem ekto i potrzebuje jednak po treningu tych wegli prostych. A zaczynam cwiczyc od września i z owocami będzie ciężko.
...
Napisał(a)
ekto nie ma nic do rzeczy? w jakim celu ci ten cukier potrzebny? rowniez dobrze mozesz zjesc tradycyjną zywnosc, zasobną w wartosci odzywcze. poza tym liczy sie caloksztalt diety- bilans i odpowiednio ją komponując, po wywaleniu carbo wszystko sie bedzie zgadzac i kcal ci nie braknie
Stop wishing start doing
...
Napisał(a)
Rozumiem, tylko czytałem ze jakos do 15 min powinno sie dostarczyc wegle proste. Lubie dużo czytać, na sfd oczywiscie
...
Napisał(a)
bzdura. nie musisz jesc bezposrednio po sesji treningowej
Stop wishing start doing
Polecane artykuły