...
Napisał(a)
witam mam prosbe o opinie rade. chce przybran na masie okolo 5kg jem duzo lecz mam szybka przemiane materii poniewaz ciwcze sztuki walki i silownie nie mam odpoczynku tylko weekend.. zastanawialem sie nad gainerem czy pomoze on mi nie chce zadnej kreatyny chce cos na przyrost miesni i duzo energii .:) ktos by mogl mi doradzic ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
kolego nic ci gainer nie pomoze jak nie ulozysz diety, tylko wydasz kase w bloto, jak masz kupic gainera to daj lepiej na chore zwierzęta tą kase bo z gory mowie ze Ci to nic nie da, nie wiezs jakie masz zapotrzebowanie i nie masz diety i nie wiesz ile masz tego gainera nawet brac.
...
Napisał(a)
no wlasnie jestem zielony w tych sprawach .. ;/ i niewiem co robic a mase potrzebuje ;/
...
Napisał(a)
rób diete ---> dział odżywienie
jak masz kase na gainera to lepiej wydać ją na udoskonalenie diety, ewentualnie potem mozesz kupic gainera by uzupelnic ewentualne braki w diecie.
jak masz kase na gainera to lepiej wydać ją na udoskonalenie diety, ewentualnie potem mozesz kupic gainera by uzupelnic ewentualne braki w diecie.
...
Napisał(a)
tak tylko ze rzadko jestem w domu caly czas jestem w ruchu nie nigdy nie trafie na ustalona godzine na obiad lub inne posilki
...
Napisał(a)
duzo czytalem na temat diety ryz mleko sery wszystko git tylko tak jak pisze wczesniej
...
Napisał(a)
nie masz czasu na posiłki? a na gainera bedziesz mial czas? tez trzeba rozpuscic,
musisz przyjmowac te 5-6 posiłkow dziennie,...
musisz przyjmowac te 5-6 posiłkow dziennie,...
...
Napisał(a)
ja takze chcialbym jak najbardziej i zdrowe lecz sam nie umiem dobrze ustalic a po drugie proboje z dieta juz pare lat
Polecane artykuły