witam . chcialem sie doradzic w nastepujacej sprawie. od niedawna przyjmuje gainera activlab 2,25kg. Ćwicze regularnie co najmniej 3 razy w tygodniu. sprawa wyglada tak ze po pewnym czasie odkad zaczalem przyjmowac gainera zauwazylem ze przytylem w sensie takim ze pojawil mi sie tluszcz na brzuchu. Brzuch mam tak jakby bardziej wzdety i wiekszy. Diety co prawda nie mam ustalonej zeby sie trzymac dokladnie ale przestrzegam pewnych zasad. nie jem fast- fodow itp, nie jem przed samym snem itp. posilki jem regularnie, przyjmuje duzo owocow, warzyw, blonnika, zrezygnowalem z tluszczy ( jem tylko orzechy wloskie), krotko mowiac moja dieta jest urozmaicona ale trzyma sie wszystko kupy.
Wyliczylem sobie nawet zapotrzebowanie kaloryczne, i mniej wiece sie go trzymam. Moim glownym celem bylo zwiekszenie masy. co prawda nie bylem bardzo chudy ale chcialem zwiekszyc mase miesniowa. czy podczas robienia masy to jest normalne ze tluszczu przybywa, wiem ze nie stanie sie tak ze bede ciagle rosl a tluszcz bedzie spadal. prosze o odpowiedz
Wyliczylem sobie nawet zapotrzebowanie kaloryczne, i mniej wiece sie go trzymam. Moim glownym celem bylo zwiekszenie masy. co prawda nie bylem bardzo chudy ale chcialem zwiekszyc mase miesniowa. czy podczas robienia masy to jest normalne ze tluszczu przybywa, wiem ze nie stanie sie tak ze bede ciagle rosl a tluszcz bedzie spadal. prosze o odpowiedz