...
Napisał(a)
CZE WŁAŚNIE ZAMÓWIŁEM 5 KILO TEGO GAINER. CZY TO DOBRY ZAKUP . O WYPOWIEDZI PROSZE LUDZI ZNAJĄCYCH SIE DOBRZE NA TYCH SPRAWACH. MAM JESZCZE PYTANIE CZY BIAŁKO W TEJ ODŻYCE JEST DOBREJ JAKOSCI .
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
dokup do tego serwatke z allegro, zbrylonego storma i masz za***isty cykl
...
Napisał(a)
tego gajnera nazwalbym "ostatnia deska ratunku" i tylko w ostatecznosci bym go kupil np brak funduszy na cos lepszego. Kup i sam zobaczysz jakie efekty.
...
Napisał(a)
Lepsze bylo by polaczenie ryzu i twarogu- takie jest moje zdanie.
Trzeba bylo sie NAJPIERW zapytac, a potem ew. zamawiac
Trzeba bylo sie NAJPIERW zapytac, a potem ew. zamawiac

<<< n a t a l i n k a >>>
...
Napisał(a)
i jusz po waszych odpowiedziać można stwierdzić że wogule niewiecie o co chodzi takie wypowiedzi nie robią na mnie wrazenia bo sam bym tak napisał byle ktoś nie wzioł hehhe wiem że jak tanie to g**** ale od tego gówna muła bede miał nie tak jak wy
...
Napisał(a)
jeszcze jedno g**** nie moze byc bo jest dopuszczone do sprzedaży a pozatym węglowodany nie śa byle jakie , pozatym megabol to nie jakieś g**** tylko sprawdzona firma pozatym niewiem co macie z tym sraniem , moja wian ze macie zepsute bebechy, jak macie wrzody albo coś w tym stylu to do lekarza ,a nie tu wyrzalać sie ,,
...
^^^ Gdyby faceci mogli rodzic dzieci kobiety by dawno wyginely... ^^^
...
Napisał(a)
Nie no takich jak Ty to powinny za leb i do wody.. co Ty piszesz czlowieku naprawde to mnie przeraza.. wez, nie wiem... przestaw komputer od okna bo moze Cie przewialo..
"bede mial mula" no bedziesz mial.. chyba pale z polskiego analfabeto
"bede mial mula" no bedziesz mial.. chyba pale z polskiego analfabeto
...
Napisał(a)
https://www.sfd.pl/temat145642/ - polecam dodatkowo ten temat a z suplementów mozesz sobie dokupic krete tylko pamietaj - mieszaj z ciepłą wodą - odłóż do ostygniecia i pij 

^^^ Gdyby faceci mogli rodzic dzieci kobiety by dawno wyginely... ^^^
Polecane artykuły