...
Napisał(a)
robie następujący plan na siłe klatki w wyciskaniu cisne teraz coś koło 85 kg i mam plan taki teraz robie 10 seri po 2 razy na 77,5 jak się uda jak nie to po 1 i na następną klate to już robie na 77,5 po 3 razy 10 seri a jeśli czuje że musze na tym stać to nastepną klate robie ten sam trening a jeśli jest siła to jade trening na 80 po 2 razy a jak niemoge po 1 i tak co siłke wyżej.Sorki jak ktoś niezrozumie ale moze ktoś jednak i powie czy dobry planik czy zły aa i robie klate w poniedziałek i czwartek.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:

...
Napisał(a)
i jak efekty ?
www.lemon.pl <<< moja dieta
Moja galeria http://www.sfd.pl/Cergi_fotki_masa_str12-t418273.html
...
Napisał(a)
no chodzi o to że ciskałem 75 to robiłem 10 seri po 3 ruchy na 70 i tak jak pisalem jade coraz wyżej potem 72,5 po 2 potem po 3 potem 75 po 2 potem po 3 i tak dalej teraz jestem na 77,5 po 2 razy a w poniedziałek bede robił po 3 i tak siła rosnie w miecha 10 kg.
...
Napisał(a)
Coś podobnego jest chyba w KIFie grudniowym. Plan objętościowy czy jakoś tak, szkoła niemiecka chyba o ile pamiętam.
No cóż, dla mnie to ma sens. Sam się za to wezmę, gdy tylko skonczę masówkę, czyli gdzieś za 2 miechy
Może napiszesz coś o efektach przed i po treningu
No cóż, dla mnie to ma sens. Sam się za to wezmę, gdy tylko skonczę masówkę, czyli gdzieś za 2 miechy

Może napiszesz coś o efektach przed i po treningu

Jeśli opuszczasz trening, to ktoś inny kto pragnie zwycięstwa bardziej ma wtedy trening życia i
już nigdy go nie dogonisz...
Animal
...
Napisał(a)
chodzi ci o pompe po treningu czy o efektach po takim cyklu na siłe ?? jeśli o pompe to klata nieźle spompowana mam do tego jeszcze inne ćwiczenia np.skos,klata-hantle,rozpietki więc po treningu zawsze zakwasy mam na każdym treningu zawsze probuje jaknajwięcej energi zrobić w sensie przed siłką jem dobry obiad i przy seriach wspomagam się "krzykiem" dla pobudzenia i lubie takie w****a mieć lepiej się ćwiczy sprawdzam się przed świętami i myśle że 90 kg wycisne.
...
Napisał(a)
każdy trening dobry jak na ciebie dziala to jak najbardziej powinienes go robic
Dobre treningi są w dziale TS polecam
Dobre treningi są w dziale TS polecam
Wielkie mięśnie masz, ale zje... twarz,zęby jak koń, dupe jak słon
...
Napisał(a)
Bardziej chodzi mi po całym cyklu, ale i tak dobry opis
Ja narazie oszczędzam klatkę, bo ostro jechałem ostatnio
A planik i tak muszę wypróbować, ale to dopiero w lutym
zdr

Ja narazie oszczędzam klatkę, bo ostro jechałem ostatnio

A planik i tak muszę wypróbować, ale to dopiero w lutym

zdr
Jeśli opuszczasz trening, to ktoś inny kto pragnie zwycięstwa bardziej ma wtedy trening życia i
Animal
...
Napisał(a)
jak zaczełem ten plan bralem 10 seri po 3 razy na 70 i tak 6 seri potem na 67,5 po 3 i jak tego niemoglem to 65 po 3.a teraz tak się wyrobiłem że moge 8,9 seri zrobić na jednym ciężarze a potem niezmieniam ciężaru tylko robie po 2 lub 1 cykl ten kończe przed swiętami potem regeneracja czyli pompki brzuszki itp a po nowym roku jade z masą
...
Napisał(a)
Noi dobrze, gratulacje
powodzenia

powodzenia
Animal
...
Napisał(a)
dobry plan na siłe to regresja powtórzeniowa albo wagowa
a moj eksperymentalny plan na siłe to plan na dublowanie cwiczeń:
wykonujemy powiedzmy 4 serie cwiczenia w którym mamy najsłabsze wyniki i cięzko nam idzie potem zmieniamy cwiczenie i robimy 5-6 seri i następnie wracamy do naszego słabiaka i znowu pykamy 4 serie i potem kolejne inne cw a i znowu wracam
dzięki temu planowi z 26kg na biceps na 1 ręke przebiłem sie do 30kg które idzie jak woda
polecam ale raz na bardzo długi czas nie wolno tego robic z treningu na trening bo nie damy rady 

a moj eksperymentalny plan na siłe to plan na dublowanie cwiczeń:
wykonujemy powiedzmy 4 serie cwiczenia w którym mamy najsłabsze wyniki i cięzko nam idzie potem zmieniamy cwiczenie i robimy 5-6 seri i następnie wracamy do naszego słabiaka i znowu pykamy 4 serie i potem kolejne inne cw a i znowu wracam

dzięki temu planowi z 26kg na biceps na 1 ręke przebiłem sie do 30kg które idzie jak woda

This is your life and it's ending one minute at a time
...
Napisał(a)
powiem wam że ciezko jest i musze przestać trenować 2 razy w tygodniu bo to naprawde męczące i teraz będe robił tylko raz ale z odpowiednimi wspomagaczami mozna robić 2 razy.
Polecane artykuły