SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Domowe dietetyczne desery!

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 24182

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 44 Wiek 39 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 452


Tak wyglada efekt koncowy. Szejk z 6 calych jajek, ze slodzikiem i lyzka stolowa kakao.

NO PAIN! NO GAIN!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 44 Wiek 39 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 452
Do takiego gotowego produktu mozna dodac jeszcze zelatyne, ktora najpierw nalezy utrzec i troche zagotowac w 2 lyzkach stolowych wody. Dajemy tyle malych lyzeczek zelatyny ile dalismy jajek. Mozna jedna lyzke mniej ale nie wiecej. Wlewamy zelatyne i mieszamy mikserem. Nastepnie do lodowy na jakis czas i czekamy, az nam ladnie zesztywnieje (wiem, troche dwuznacznie to zabrzmialo.

NO PAIN! NO GAIN!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 365 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 15999
ja osobiscie taką mase smaze na teflonie, male placki, wychodzą jak racuchy do tego gesta polewa z odzywki bialkowej i jest zdecydowanie lepsze.

VENI VIDI VICI

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 1536 Wiek 30 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 10043
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 44 Wiek 39 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 452
HEBRA21
Z 5 calych jajek sredniej wielkosci to wychodzi na prawde sporo. Mozna sie napchac, bo to na prawde jest syte.

NO PAIN! NO GAIN!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 1536 Wiek 30 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 10043
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 44 Wiek 39 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 452
To fakt, ale zawsze mozna dac mniej zoltek.

NO PAIN! NO GAIN!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11149 Napisanych postów 51567 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Wygląda apetycznie, spróbuję przy odrobinie wolnego czasu ;]
SOG

Zapraszam do mnie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 12 Napisanych postów 1300 Wiek 31 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 38422
Zaraz "danio" lecę robić
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Biniu Moderator
Ekspert
Szacuny 251 Napisanych postów 41358 Wiek 52 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 126211
ja osobiscie taką mase smaze na teflonie, male placki, wychodzą jak racuchy do tego gesta polewa z odzywki bialkowej i jest zdecydowanie lepsze.

osobiscie ze wzgledu na obrobke cieplna wybralbym wlasnie ten wariant !
zdrowego smacznego !
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

PASTA RYBNA, czyli "Świeży oddech kafara" %-)

Następny temat

Kurczak ostro - kwaśny. Zayebisty !

WHEY premium