NO PAIN! NO GAIN!
...
Napisał(a)
Do takiego gotowego produktu mozna dodac jeszcze zelatyne, ktora najpierw nalezy utrzec i troche zagotowac w 2 lyzkach stolowych wody. Dajemy tyle malych lyzeczek zelatyny ile dalismy jajek. Mozna jedna lyzke mniej ale nie wiecej. Wlewamy zelatyne i mieszamy mikserem. Nastepnie do lodowy na jakis czas i czekamy, az nam ladnie zesztywnieje (wiem, troche dwuznacznie to zabrzmialo.
NO PAIN! NO GAIN!
...
Napisał(a)
ja osobiscie taką mase smaze na teflonie, male placki, wychodzą jak racuchy do tego gesta polewa z odzywki bialkowej i jest zdecydowanie lepsze.
VENI VIDI VICI
...
Napisał(a)
Tomeq84 ile tego musu jest z jajek
...
Napisał(a)
HEBRA21
Z 5 calych jajek sredniej wielkosci to wychodzi na prawde sporo. Mozna sie napchac, bo to na prawde jest syte.
Z 5 calych jajek sredniej wielkosci to wychodzi na prawde sporo. Mozna sie napchac, bo to na prawde jest syte.
NO PAIN! NO GAIN!
...
Napisał(a)
tłuszczu też tam trochę z żółtek
...
Napisał(a)
Wygląda apetycznie, spróbuję przy odrobinie wolnego czasu ;]
SOG
Zapraszam do mnie
SOG
Zapraszam do mnie
...
Napisał(a)
Zaraz "danio" lecę robić
...
Napisał(a)
ja osobiscie taką mase smaze na teflonie, male placki, wychodzą jak racuchy do tego gesta polewa z odzywki bialkowej i jest zdecydowanie lepsze.
osobiscie ze wzgledu na obrobke cieplna wybralbym wlasnie ten wariant !
zdrowego smacznego !
osobiscie ze wzgledu na obrobke cieplna wybralbym wlasnie ten wariant !
zdrowego smacznego !
Poprzedni temat
PASTA RYBNA, czyli "Świeży oddech kafara" %-)
Następny temat
Kurczak ostro - kwaśny. Zayebisty !
Polecane artykuły