Jest liderem w tym dzialeSzacuny
7508
Napisanych postów
79340
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
668113
Jak mamy oceniać jak nawet nie wiemy dla kogo ta dieta ? Proponuje zapoznać się z regulaminem . Wypełnić ankietę działu oraz wstawić dietę wg wskazówek
WZÓR PRAWIDŁOWO WYPEŁNIONEJ ANKIETY Wiek :redukcja Płeć : mężczyzna/kobieta Wiek : 38 Waga : 86 Wzrost : 176 Obwód klatki : 112 Obwód ramienia : 40 Obwód talii : 90 Obwód uda : 67 Obwód łydki : 42 Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej : 25% Aktywność w ciągu dnia : praca
Szacuny
5
Napisanych postów
104
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
3545
Wiek 23, waga 65kg 176cm :) pisałem do jednych z trenrów na insta i gość powiedział ze redukcja okej fajnie, ale te posiłki co mi przygotował to są tragiczne nie jestem w stanie ogarnąć... czy warto z potreningu .pl wykupić ?
19391
Napisanych postów
18033
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
346031
kilka razy jak przy zakupach dostałem za free to włączyłem sobie na potreningu plan i uważam, ze jest bardzo fajnie opisany, uwzględnia Twoje uwagi, kontakt z opiekunem też jest dobry
Szacuny
5
Napisanych postów
104
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
3545
DJ_DoDo
kilka razy jak przy zakupach dostałem za free to włączyłem sobie na potreningu plan i uważam, ze jest bardzo fajnie opisany, uwzględnia Twoje uwagi, kontakt z opiekunem też jest dobry
nie wiem ja raz wykupiłem i miałem też głupie posiłki " kalafior i makrela wędzona'" albo ZAPIEKANA SZYNKA Z PIECZARKAMI t xD przecież tego jeść się nie da
4507
Napisanych postów
66687
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
696834
Rzeczywiście kwestia gustu. Każdy lubi coś innego, więc ciężko dyskutować czy jedzenie kalafiora do makreli jest dziwne. Być może i tak. Szczególnie w sytuacji, gdyby ten Kalafior pomieszać z wędzoną makrelą. Nie wydaje mi się jednak aby tak było. Serwis ma opcję zmiany posiłków, z której można korzystać, wybierając zamienniki. Można również napisać do dietetyka aby wyelimnował dany produkt, czy wprowadził konkretny posiłek. Poza tym jakie zjesz Warzywa nie ma znaczenia. Można je zamieniać dowolnie. Z wyjątkiem strączkowych.