Szacuny
0
Napisanych postów
298
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
6943
Witam mam pytanie chciałem wejść na diete niskowęglowodanową-wysokobiałkowo i tu moje pytanie ile węgli jeść ile białka ile tłuszczu?.
Planuje zacząć tą diete od początku lutego chciałbym tracić 1kg miesięcznie czyli tak delikatnie.
proszę o pomoc znam się na dietach ale na takiej redukującej niezabardzo jak juz pisałem 1kg miesięcznie by mi w zupełnośći wystarczyło!!!
" Nigdy nie biegnij, jeśli możesz iść, nigdy nie, choć jeśli możesz stać, nigdy nie stój, jeśli możesz siedzieć, nigdy nie siedź, jeśli możesz leżeć, a jeśli już się położysz staraj się usnąć".
Szacuny
733
Napisanych postów
31016
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
94344
post o ckd ,prosile k*** mac bez spamu,poczytac podwieszony post u samej gory ale mnie nikt nie slucha ,od dzis kasuje takie posty naprawde dobijacie mnie jak weterynaz padnietego konia
Szacuny
0
Napisanych postów
298
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
6943
słuchaj ale to ma być dieta indywidualna a nie jakś dla wszystkich.
Jak możesz mi pomóc osobiscie to dzięki a jak nie no to trudno
" Nigdy nie biegnij, jeśli możesz iść, nigdy nie, choć jeśli możesz stać, nigdy nie stój, jeśli możesz siedzieć, nigdy nie siedź, jeśli możesz leżeć, a jeśli już się położysz staraj się usnąć".
Szacuny
733
Napisanych postów
31016
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
94344
ale to ty mnie posluchaj tu nikt nikomu diet nie uklaa,przeczytaj post o ckd uluz diete i daj aj do sprawdzenia ,nie wdzisz tam u gory jest wazny post nim zadasz jakie kolwiek pytanie