Witam. Jestem tu nowy i od niedawna zacząłem swoją pierwszą przygodę z treningiem i dietą. Została ona rozpisana przez "profesjonalistów", ale chciałbym żebyście ją ocenili i ewentualnie podpowiedzieli co można zmienić. Podkreślam, że jest to dieta na masę składająca się z 5 posiłków, wyliczona na 3644 kcal (w dzienniku żywieniowym wyszło trochę więcej), 214gB, 337g ww, 160g tł. Trening FBW 3x w tygodniu + brzuszki 2x w tygodniu. Zapomniałbym jeszcze napisać czegoś o mnie, a więc 25 lat, 178cm i 68kg wagi :)
Z góry zaznaczę, że posiłek nr 3 jest przeze mnie zmieniony ze względu na to, że jem go w pracy (wg rozpiski powinienem zjeść pełnowartościowy posiłek: kasza/ryż, mięso).
Trening siłowy pomiędzy posiłkiem 4,5. Posiłek 4 godzinę przed treningiem, do 15 minut po treningu banan i posiłek 5 max 1,5h po treningu. To by było chyba wszystko :)

Z góry zaznaczę, że posiłek nr 3 jest przeze mnie zmieniony ze względu na to, że jem go w pracy (wg rozpiski powinienem zjeść pełnowartościowy posiłek: kasza/ryż, mięso).
Trening siłowy pomiędzy posiłkiem 4,5. Posiłek 4 godzinę przed treningiem, do 15 minut po treningu banan i posiłek 5 max 1,5h po treningu. To by było chyba wszystko :)

Krzysztof Piekarz