...
Napisał(a)
wstyd
nie dość, że kradniesz czyjąś własność intelektualną, to do tego kłamiesz. Słówkiem nie wspomniałaś o miejscu, w którym uzyskałaś pomoc i z którego bezczelnie cały czas kopiowałaś.
nie dość, że kradniesz czyjąś własność intelektualną, to do tego kłamiesz. Słówkiem nie wspomniałaś o miejscu, w którym uzyskałaś pomoc i z którego bezczelnie cały czas kopiowałaś.
A ja nie jestem za ciężka jak na swoją wagę?
http://www.sfd.pl/Ruda_DT_/_Debiuty_2015-t1044538.html
...
Napisał(a)
FitnesslandiaZa rady jestem im dozgonnie wdzięczna (zawsze w korespondencji z dziewczynami proszącymi o radę odsyłam na forum, sugeruję założenie dziennika), jednak nie pozwolę sobie wmawiać, że to modki przeczytały za mnie kupę artykułów, za mnie wylewały litry potu na siłce i za mnie układały jadłospisy.
:D
Zmieniony przez - Martucca w dniu 2013-04-05 16:59:18
:)
...
Napisał(a)
batia, owszem, ale jak to w każdej pracy naukowej trzeba podawać skąd tą wiedzę czerpiesz jeśli ją opubliczniasz... i nie można całosci tekstu kopiować, a tekst musi być ostro przetworzony, a i tak że korzystałaś z tego i tego źródła musisz zacytować
moja droga, Ty zaczęłaś umieszczać informacje, że zaczerpnięte z sfd w momencie kiedy zaczęlyśmy spamowac Twojego bloga, fejsa
Zmieniony przez - hera21 w dniu 2013-04-05 16:12:51
moja droga, Ty zaczęłaś umieszczać informacje, że zaczerpnięte z sfd w momencie kiedy zaczęlyśmy spamowac Twojego bloga, fejsa

Zmieniony przez - hera21 w dniu 2013-04-05 16:12:51
...
Napisał(a)
To nie była jej obrona, tylko nacisk na jej głupie tłumaczenie, co do plagiatu jaki ona prezentuję to aż się człowiekowi źle robi, a co do pracy naukowej wiem na czym polega, inż mam za sobą aktualnie mgr piszę i mnie krew zalewa
Bez tych modek kobitka by zginęła, nie ułożyła jadłospisu, i nie miała by co czytać, a tutaj proszę w ramach podziękować sama sobie wszystko przywłaszcza..ehh

Bez tych modek kobitka by zginęła, nie ułożyła jadłospisu, i nie miała by co czytać, a tutaj proszę w ramach podziękować sama sobie wszystko przywłaszcza..ehh
...
Napisał(a)
batia, przepraszam, zrozumiałam, że wypowiadasz się z innego konta w imieniu prowadzącej ten dziennik... głupio mi..sorki
...
Napisał(a)
Ale nic się nie stało, faktycznie dwuznacznie mogło to zabrzmieć ;)
...
Napisał(a)
Widzę, ze Hera jakaś taka w bojowym nastroju
Batia, edytowałam Twoją wypowiedź trochę, żeby Ci się znow nie oberwało 

...
Napisał(a)
Na stos z nią
Dzięki Martucca
Zmieniony przez - batia w dniu 2013-04-05 17:20:05

Dzięki Martucca

Zmieniony przez - batia w dniu 2013-04-05 17:20:05
...
Napisał(a)
Faktycznie te jej tłumaczenia to trochę z dupy. Kradzież to kradzież. "Nie nazywajmy nigdy, że szambo jest perfumerią. " (że przy tej okazji zacytuję Rydzyka
)
A jeśli jeszcze okaże się prawdą, że zdjęcia też nie są jej własnością, to to już będzie dno samego dna
.

A jeśli jeszcze okaże się prawdą, że zdjęcia też nie są jej własnością, to to już będzie dno samego dna

"Nigdy nie wmawiaj sobie, że nie dasz rady, bo wiara w siebie to połowa sukcesu".
Dziennik:
http://www.sfd.pl/[FIT]amadi__W_pogoni_za_zdrową_sylwetką_podsum/str.36,54_-t930827-s54.html
ART:
Dieta bez glutenu:
http://www.sfd.pl/Dieta_bez_glutenu__czyli_co_Ladies_powinna_wiedzieć.-t940054.html#post0
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Czy to jest dobra dieta?
Następny temat