Szacuny
0
Napisanych postów
54
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
600
Witam Panowie dawno nie tu nie bylo i mam male pytanie do Was mianowicie chodzi mo o jakis maly zestawik ale tym razem typowo na sile i czysty miesien masy juz troche zrobilem przy wzroscie 186cm. waze jakies skromne powiedzmy 100kg.:)troche jestem teraz zapracowany i czeste zmeczenie dje znac o sobie wiec mysle ze cos energetyzujacego do tego tez mogloby byc. AHA no i jak mozecie to nich to bedzie w rozsadnej cenie prosze o mala rozpiske tego mam kika pomyslow ale chce zebyscie mi cos doradzili! Czekam na propozycje! Z gory dzieki! hehe jak to zabrzmialo z tymi "propozycjami" bez skojarzen:D:D:D
Pozdrawiam!!!
Szacuny
0
Napisanych postów
54
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
600
z kasa to powiedzmy ze tak do 150zl. cos w tych granicach a jezeli chodzi o diete to nie mam ustalonej diety bo po prostu nie mam czasu na nia ale staram sie jesc wartosciowo cwicze juz troche bo jakis 4 lata i mniej wiecej sie orientujje co jest a czego nie jesc zreszta moj organizm bardzo dobrze reaguje na suplementy i w ogole bardzo latwo jest mi przybrac masy miesniowej jak i ja zrzucic.
Szacuny
0
Napisanych postów
54
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
600
co do gainera to ja nie chce bo gainer bardzo na mnie dziala i przybywa mi po nim sporo kilogramow chodzi mi jedynie wlasnie o cos kratynowego myslalem o polaczeniu kreatyny + hmb co Wy na to?
Szacuny
36
Napisanych postów
3208
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
17274
dwie puszki cp <jedna duża + druga mała = pi razy oko 150 zł>
lub
1 puszka nitro2 + 250g mono
lub < :) >
4 opakowania testosterolu + 4 opakowania biosterolu + DM
Istnieją trzy rodzaje kłamstwa: przepowiadanie pogody, statystyka i komunikat dyplomatyczny.