WIOSENNE PROMO! Sprawdź rabaty do 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Czy na drążku dam radę tak się wyrobić?

temat działu:

Trening w domu

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 19750

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 712 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 3230
co to jest smarowanie gwintów...??

...w sposób niekonwencjonalny...

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 146 Wiek 31 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 771
Bierzesz jakiś olej bądź krem i smarujesz gwinty;p - taka konkurencja dla Strasburgera:)

A tak na poważnie to znalazłem cały opis "smarowania gwintów" tutaj masz link http://www.akademiark.pl/articles.php?article_id=4 

Pamiętaj! Ciężką pracą osiągniesz wszystko.

...
Napisał(a)
Specjalista
Szacuny 70 Napisanych postów 1977 Wiek 40 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 9455
Po coś mu powiedział. Ułożyłem mu dobry plan to teraz zacznie kombinować coś ze smarowaniem gwintów. Trzeba było pozostać przy tej wersji z olejem.

Nekrosadystycznyturbosperminator

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 392 Wiek 47 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 4286
Witam! Ćwiczę dla samego siebie.. jestem na etapie adv. tuck planche 2 sek :) . Planuję kupić krążek 10 kg. na plecy jako obciążenie i obciążniki na nogi :) Hantle kupiłem, żeby ćwiczyć "core" one zastępują mi pośrednio niektóre ćwiczenia na kółkach. Moim celem jest planche.. Idzie nie najgorzej.
Czy jest sens robienia tych ćwiczeń na drążku i ogólne wzmacnianie.? Czy wprawki pod kątem planche, stanie na rękach itp?.
Robię plan na nowy rok typowy tylko pod gimnastykę, wszelkiego rodzaju stania na rękach l sity itp.

Zmieniony przez - gimnastyk w dniu 2010-12-21 12:13:40

Zmieniony przez - gimnastyk w dniu 2010-12-21 20:45:53

Krzysiek

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 712 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 3230
Ps freed85 mylisz sie co do mnie, jednak zostane przy tym planie który mi wymyśliłes, jeśli to ma pomoc w ćwiczeniu takim jak
wejście.

...w sposób niekonwencjonalny...

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 392 Wiek 47 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 4286
Widzę,że zainteresowanie kwitnie :)
Razem możemy więcej :)

Krzysiek

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 831 Wiek 30 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 5363
Nie obrażaj Freeda bo On ma kontakty z Chuckiem Norrisem

www.facebook.com/ZaHoryzont  <--- Trochę o podróżach.

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 831 Wiek 30 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 5363
@gimnastyk, wracasz do prowadzenia dziennika treningowego?

...
Napisał(a)
Początkujący
Ja ciąglę ćwiczę od tamtego czasu :) Dzisiaj udalo mi się wreszcie na prostych rękach wycisnąć stanie na rękach. :)

Krzysiek

...
Napisał(a)
Początkujący
Ale dziennika nie prowadzisz chyba?

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Pompki

Następny temat

plan do oceny.

electro
Polecane artykuły