Witam całą społeczność SFD ! Na forum przesiaduje w sumie koło trzech lat. & Na tą chwilę, chciał bym skupić się na poprawie mojego wyglądu.
WIEK - 17
WZROST - 183
WAGA - 70
Cel jaki sobie założyłem, to waga w granicach 80 kilogramów
ma być estetycznie, czas nie gra roli.
Dietę będę ściśle trzymał - zero słodyczy i innych nie zdrowych produktów... Zresztą od dawna takich nie zażywam
Ćwiczenia będę wykonywał u siebie w domu, a w zasadzie to na poddaszu gdzie jest sporo miejsca. Sprzętu nie za wiele, ale tak jak wspominałem jestem cierpliwy
Na wakacje od czasu do czasu zacznę uczęszczać na basen (dobra forma odpoczynku)
Plan:
A/B - 3 x w tygodniu
A
Bułgar
żuraw
podciąganie nachwyt (możliwe negatywy)
wyciskanie hantli płasko
unoszenie bokiem
bic - uginanie hantli z suplinacją
unoszenie nóg w zwisie
B
Nożyce
żuraw
wiosło hantlem
dipsy
wyciskanie hantli w staniu
tric - pompki odwrotne
unoszenie nóg w zwisie 3x-15-20
Zdjęcia sylwetki wstawię po skończeniu powyższego planu, za ewentualny doping i odwiedzanie będę ogromnie wdzięczny ! Pozdr
Zmieniony przez - Common w dniu 2012-06-09 12:47:17
WIEK - 17
WZROST - 183
WAGA - 70
Cel jaki sobie założyłem, to waga w granicach 80 kilogramów
ma być estetycznie, czas nie gra roli.
Dietę będę ściśle trzymał - zero słodyczy i innych nie zdrowych produktów... Zresztą od dawna takich nie zażywam

Ćwiczenia będę wykonywał u siebie w domu, a w zasadzie to na poddaszu gdzie jest sporo miejsca. Sprzętu nie za wiele, ale tak jak wspominałem jestem cierpliwy
Na wakacje od czasu do czasu zacznę uczęszczać na basen (dobra forma odpoczynku)
Plan:
A/B - 3 x w tygodniu
A
Bułgar
żuraw
podciąganie nachwyt (możliwe negatywy)
wyciskanie hantli płasko
unoszenie bokiem
bic - uginanie hantli z suplinacją
unoszenie nóg w zwisie
B
Nożyce
żuraw
wiosło hantlem
dipsy
wyciskanie hantli w staniu
tric - pompki odwrotne
unoszenie nóg w zwisie 3x-15-20
Zdjęcia sylwetki wstawię po skończeniu powyższego planu, za ewentualny doping i odwiedzanie będę ogromnie wdzięczny ! Pozdr
Zmieniony przez - Common w dniu 2012-06-09 12:47:17