Szacuny
0
Napisanych postów
12
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
33
Witam. Zaczne od tego że stosuje się do diety chodź nie jest ona idealna poprostu staram się jeść zdrowo np. dużo ryżu, owoców itp.
Mój staż to jakieś 2-3 miesiące dobrego treningu. Moje pytanie jest takie chciałbym wprowadzić jakieś "wspomagacze". Gdyż chciałbym trochę masy złapać ale jak naj mniej tłuszczu. Koledzy doradzają Mi np. metke(ruska, ale szkoda mi troche wontroby), nitrobolon oraz białko. Wiec był bym bardzo wdzięczny jeśli ktoś by mi pomógł coś wybrać i wyjaśnić mi jak to stosować. Pozdrawiam
Nigdy nie będziesz sam Legions stanie za swoim bratem!!
Szacuny
4
Napisanych postów
1817
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
15896
Wal mete-bez diety tylko ona ci pomoze. Oczywiscie ŻART. Ułóż porzadna diete po poraz enty czytam ze ktos stara sie jesc zdrowo i duzo. Wylicz zapotrzebowanie na kalorie i uloz ta diete jak bedzie dobra zajmij sie suplementami. A tak na powaznie nie rozumiem ludzi ktorzy kupuja lub doradzaja Sterydy-zero satysfakcji ze zdobytych wynikow.
Szacuny
10
Napisanych postów
548
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
20725
ku*** koledzy doradzaja ci mete? to fajnych masz kolegow nawet sie tego nie tykaj masz dopiero 16 lat i 2miechy stazu tak jak pisza wyzej bierz sie za miche
Szacuny
0
Napisanych postów
12
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
33
Każdy z was krytykuje mete ale sam na własne oczy sie przekonałem że działa. "Kolega" bez diety bez stażu brał 100 i po miesiącu 17 kg złapał więc sami widzicie. A co sądzicie na temat nitrobolonu bo każdy go bradzo chwali.
Szacuny
0
Napisanych postów
12
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
33
Hmm... mówisz że za mały staż ja pływam od 5 lat i to dużo daje. A osiągnięcia na siłowni mam dobre. Poprostu musze być (większy) bo narazie mam same mięśnie strasznie mało mam tłuszczu i to mi się podoba ale widac że ćwiczę dopiero gdy zdejme np koszulke.