...
Napisał(a)
siema!!! Mam 19 lat i chcialbym sie wyzezbic. Przy wzroscie 184 waze 93 kg. Biceps 41 na pompie 42. Prosze napiscie mi jakas dobra dietke (ile weglowodanow, bialka, tluszczy. Oraz jaki byscie zaproponowali dla mnie cyklik na rzezbe. Jestem po 3 cyklach testosteronowych.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
uuu to mala lapka jak po 3 cyklach testa...
POW * MIA
Bring them home!!!
Farmaceuta - Technik
...
Napisał(a)
A może jeszcze oprócz dietki i koxu, rozpisać suple, dokładnie godziny kiedy masz brać, trening etc.??? Czy ten dział nazywa się "FULL SERVICE"???
EDIT Jak się urodziłeś 1987-10-14 to masz 17 lat jak narazie więc papa...
Zmieniony przez - Kazam w dniu 2005-02-24 21:12:23

EDIT Jak się urodziłeś 1987-10-14 to masz 17 lat jak narazie więc papa...
Zmieniony przez - Kazam w dniu 2005-02-24 21:12:23
...
Napisał(a)
Pomyliłeś działy-idz do działu odżywianie bo tu jest dział o saa:).Skoro brałeś już teścia-zapewne nie propa-to jeszcze jedno chcesz się wyrzezbić na sucho czy jakiś kolejny cyklik?:)
peace bro!!!
...
Napisał(a)
skoro miales juz 3 cykle TESTOSTERONOWE (oma?
) to powinnienes wiedziec jaka powinienes trzymac diete/trening i skoro miales juz 3 cykle to chyba umiesz je ulozyc???
Co do rzezby polecam:
Duzo Bialka + aeroby + malo ww + wiecej serii + ujemny bilans kaloryczny

Co do rzezby polecam:
Duzo Bialka + aeroby + malo ww + wiecej serii + ujemny bilans kaloryczny
Konstytucja Rp art. 5 ust. 1
...
Napisał(a)
chce sie wyzezbic!!! najlepiej na sucho, ale jakbym sie juz zdecydowal na jakis cykl na zezbe to co bys proponowal?
...
Napisał(a)
W sumie to chłopak dobrze trafil - w odżywianiu nie uwzględnią mu przyjmowanych sterydów tudzież hormonu
ale ciekaw jestem, kto mu w tym pomoże...
...biedny chłopaczyna - musi się naprawde dużo nauczyć, zanim będzie wiedział co sie z czym je.
Moja rada - zapłać trenerowi za przygotowanie i się nie pie.rdol!
Nie połapiesz się w tym! 

...biedny chłopaczyna - musi się naprawde dużo nauczyć, zanim będzie wiedział co sie z czym je.
Moja rada - zapłać trenerowi za przygotowanie i się nie pie.rdol!

Be real - you have to make this shit your life. If you aren't in it all the way fully committed don't f***ing bother.
...
Napisał(a)
nie ten dzial zadnych cykli jak dla ciebie!!!
POW * MIA
Bring them home!!!
Farmaceuta - Technik
...
Napisał(a)
Nie obrazaj sie tylko zrozum, ze proces o ktorym mowisz wymaga co najmniej kilkutygodniowej obserwacji Ciebie, genotypu, twojego treningu, upodoban, stylu zycia, przyzwyczajen, twoich finansow itd. Potem jest czas na kilkugodzinny wywiad i jakis kompromis na lini twoich przyzwyczajen i tego co musisz jesc.
Przygotowanie rzezby to straszna i niewdzieczna robota i nikt Ci tego tu za friko z kapelusza nie wyciagnie. A jesli nawet to dla zartu albo z zaslyszanych gdzies informacji.
Zmieniony przez - artlite w dniu 2005-02-24 23:46:31
Przygotowanie rzezby to straszna i niewdzieczna robota i nikt Ci tego tu za friko z kapelusza nie wyciagnie. A jesli nawet to dla zartu albo z zaslyszanych gdzies informacji.
Zmieniony przez - artlite w dniu 2005-02-24 23:46:31
.__._.__.__||_
/.__||.'__/|_-_|
..(_.||..|......||_
\_,_||_|.......\_/...:LIGHT!:.
...
Napisał(a)
CKD + ACT + A6W + aeroby
Po dietke do dzialu ODZYWIANIE
Po trening do TRENINGU
I do SUPLEMENTACJI po jakis spalacz
No i kup sobie butki do biegania chyba ze masz dostep do rowerka ..
...a jak chcesz jakis wiekszy hardcore to kup Clena/Sally/ECA ... w wyszukiwarce znajdziesz co to jest i co z tym robic ...
Zmieniony przez - HK w dniu 2005-02-25 00:05:13
Po dietke do dzialu ODZYWIANIE
Po trening do TRENINGU
I do SUPLEMENTACJI po jakis spalacz
No i kup sobie butki do biegania chyba ze masz dostep do rowerka ..
...a jak chcesz jakis wiekszy hardcore to kup Clena/Sally/ECA ... w wyszukiwarce znajdziesz co to jest i co z tym robic ...
Zmieniony przez - HK w dniu 2005-02-25 00:05:13
Bóg, Honor, SFD
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!