PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
każdy z nas jest inny...
dlatego każdy powinien być traktowany indywidualnie...
w dopingu najważniejsza jest profilaktyka, by doping dawał to po co został stworzony, czyli radość, a nie szybszą śmierć
Nieda sie jesc osobno bialka i weglow poniewz zaden produkt nie ma samego wegla lub bialka.Sa przeciez stronki gdzie sas podane wartosci danych produktow.Wybierz te ktore pasuja Ci i jazda z tluszczem

UWAGA! ! ! ! ! !
TO JEST TYLKO MOJE ZDANIE NA TEN TEMAT
NIECH SIE WYPOWIEDZA BARDZIEJ DOSWIADCZENIE.
(nie chce nikogo wprowadzic w blad)
I otworzyły się Bramy Valhalli i stanął on jak bohater...bo nim jest:(

Dział odżywianie kolego - zdecydowanie.
Pozdro!
Be real - you have to make this shit your life. If you aren't in it all the way fully committed don't f***ing bother.

12 spampostów w suplach i MMA
15 w odżywianiu
dlugo dlugo nic...
DOPING - spampost nr 100 <brawo>
wal 20 mg winka dziennie i szota propki co dwa dni, wcinaj dużo białka 2-3 gramy na kilo, węgle ogranicz do 300 gram tłuszcz 60-80 gram
czyli wolno ci zjeść 300 gram ryżu, lub owsianki (ma więcej białka, czyli dla mnie jest lepsze) do tego pijesz za kazdym razem szklankę chudego mleka i wrzucasz do buzi na koniec 3 łyżeczki od herbaty oliwy z oliwek. dziennie zjedz 1500 kalorii. dodatkowo dorzuć z 500kcal z proteiny z chudym mlekiem np. 3 dziennie jakieś jajko lub serwatka tak aby z odżywki czeprać 80-90 gram czystego białka np.OLIMP 80.
I TERAZ COŚ NA POCIESZENIE!!!TWOIM SMAKOŁYKIEM POWINNY BYĆ TYLKO I WYŁĄCZNIE BIAŁKA JAJEK...SYF?? ALE SKUTECZNY JEDZ TYLKO TO CO CI NAPISAŁEM. DORZUĆ NOLWADEX 10 MG PER DAY. I ZOBACZ, ŻE TO JEST SKUTECZNE.
I RUSZ SIE DO DZIAŁANIA. daj sobie 21 dni i zobacz efekty
PS. jeżeli nie pasuje ci pora aerobów to możesz je robić kiedy chcesz w ciągu dnia, ale tylko 3 godz. po posiłku innaczej będziesz spalał to co zjesz a nie sadło.
każdy z nas jest inny...
w dopingu najważniejsza jest profilaktyka, by doping dawał to po co został stworzony, czyli radość, a nie szybszą śmierć

soga nie dasz bo nie masz abona.
Zmieniony przez - pakman191 w dniu 2004-08-18 10:21:03
Nie moje problemy... są nie moimi problemami.

bijąc testosteron może ci się podnieść poziom estrogenu. choć to prop i w małej dawce -ryzyko istnieje, a estrogen ci za bardzo nie jest potrzebny, bo może ci zakłócic walkę z tłuszczem. co tu dużo mówić estrogen zamieni cie w babę-łatwiej odkłada sie tłuszcz, będziesz bardziej pulchny.poza tym nolwa jakoś pomaga zrzucić tłuszcz (nie wiem jak, ale w dużej mierze wyrzeźbioe nogi u pań kulturystek są nie osiągnięcia bez nolwy-ona zabija im estrogen, który sprawia, że są bardziej pulchne)dlatego nolwa pomoże cie utwardzić.
każdy z nas jest inny...

ps. ciągnie tłuszcz jak to brzmi
każdy z nas jest inny...