Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Winstrol V+ Prop + Eca.....co ja mam jesc

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 3157

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
Witam, zaczne od początku....Mam 192 cm wzrostu, kiedyś wazyłem 79 kg, miałem przygode z siłownią, zrobiłem 2 cykle: raz 100 mety, 2 raz 100 mety+ 10 testy Prop.W czasie tych 2 cykli nabrałem troche masy, ale przy okazji strasznie sie spasłem, aktualnie waze 92 kg.Miesnie som, ale pod dosc grubom warstwom fetów.Zakupiłem wiec Winstrol V 5 mg 100 tabs i 10 ml Propa 5%, spore ilosci Tussi i kofeiny.Trenuje 4 razy w tygodniu z rana a wieczorami biegam dość spooro,z godzinke co dziennie minimum.Biore ECA przed siłownią i bieganiem .Chciałbym poprostu zrzucić tłuszcz i sie wyrzeźbic o ile to jest możliwe, cykl metą w moim przypadku to było czyste nieporozumienie.CHciałbym sie poradzić, jaką mam obrać diete, wiem ze potrzeba duże ilości białka, ale nie wiem jak ma wyglądać moja dieta.Czy jesc białka razem z weglowodanami, czy osobno, czy mleko i ser biały sie nadają, jak mają wyglądać moje posiłki?? Dieta była zawsze moją słabą stroną, dlatego poprosiłbym o jakieś rady w tym temacie.Dzieki
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 52 Napisanych postów 1166 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 11411
a tak szczerze to odpuścił bym sobie saa do odchudzania albo wybrał samą decę 100mg przez 6 wystarczy, by oszczędzać białka(zaraz pewnie będzie krytyka, ale venom stwierdzi,ł że deca dobra jest do diet redukcyjnych, bo oszczędza mięsnie) wpierw się odchódź a poźniej zrób porządny cykl, bo i winka masz maluto i propa a stosowanie ich w celu redukcji mija się z celem, stromba toxic - a itk masz jej mało, a mocy propa szkoda na redukcję, lepiej zostaw go budowy beztłuszczowej masy ciała i siły,spróbuj samą decę - mało szkodzi i spal tłuszcz tak jak ci pisałem, a póżniej poproś decadeuko, aby ci rozpisał propa z winkiem. to ci doda suchej masy, wyciągnie żyły na wierzch, da siły i będziesz zadowolony.

każdy z nas jest inny...
dlatego każdy powinien być traktowany indywidualnie...
w dopingu najważniejsza jest profilaktyka, by doping dawał to po co został stworzony, czyli radość, a nie szybszą śmierć

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 156 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 8196
Jes taki dzial jak ODZYWIANIE luknij tam na diety na rzezbe.
Nieda sie jesc osobno bialka i weglow poniewz zaden produkt nie ma samego wegla lub bialka.Sa przeciez stronki gdzie sas podane wartosci danych produktow.Wybierz te ktore pasuja Ci i jazda z tluszczem .
UWAGA! ! ! ! ! !
TO JEST TYLKO MOJE ZDANIE NA TEN TEMAT
NIECH SIE WYPOWIEDZA BARDZIEJ DOSWIADCZENIE.
(nie chce nikogo wprowadzic w blad)

I otworzyły się Bramy Valhalli i stanął on jak bohater...bo nim jest:(

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 96 Napisanych postów 8310 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 38343
"Miesnie som, ale pod dosc grubom warstwom..."

Dział odżywianie kolego - zdecydowanie.

Pozdro!

Be real - you have to make this shit your life. If you aren't in it all the way fully committed don't f***ing bother.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
BadMad ZASŁUŻONY
Ekspert
Szacuny 95 Napisanych postów 10222 Wiek 2 lata Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 44318
Ta,dział odżywianie!!.Tylko nie wyjeżdzaj od razu z tym cyklem,po prostu zapytaj konkretniebo Cię zje.bią

12 spampostów w suplach i MMA
15 w odżywianiu
dlugo dlugo nic...
DOPING - spampost nr 100 <brawo>

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
słuchaj mojo jojo musisz sobie odpowiedzieć czy naprawdę chcesz spalić to sadło...i czy nie jesteś dupa?masz jaja? wstawaj rano wal kawę bez cukru,tusipca w tabsach i aspirynę i maszeruj godzinę, rób tak codziennie przez 21 dni
wal 20 mg winka dziennie i szota propki co dwa dni, wcinaj dużo białka 2-3 gramy na kilo, węgle ogranicz do 300 gram tłuszcz 60-80 gram
czyli wolno ci zjeść 300 gram ryżu, lub owsianki (ma więcej białka, czyli dla mnie jest lepsze) do tego pijesz za kazdym razem szklankę chudego mleka i wrzucasz do buzi na koniec 3 łyżeczki od herbaty oliwy z oliwek. dziennie zjedz 1500 kalorii. dodatkowo dorzuć z 500kcal z proteiny z chudym mlekiem np. 3 dziennie jakieś jajko lub serwatka tak aby z odżywki czeprać 80-90 gram czystego białka np.OLIMP 80.
I TERAZ COŚ NA POCIESZENIE!!!TWOIM SMAKOŁYKIEM POWINNY BYĆ TYLKO I WYŁĄCZNIE BIAŁKA JAJEK...SYF?? ALE SKUTECZNY JEDZ TYLKO TO CO CI NAPISAŁEM. DORZUĆ NOLWADEX 10 MG PER DAY. I ZOBACZ, ŻE TO JEST SKUTECZNE.
I RUSZ SIE DO DZIAŁANIA. daj sobie 21 dni i zobacz efekty
PS. jeżeli nie pasuje ci pora aerobów to możesz je robić kiedy chcesz w ciągu dnia, ale tylko 3 godz. po posiłku innaczej będziesz spalał to co zjesz a nie sadło.

każdy z nas jest inny...
w dopingu najważniejsza jest profilaktyka, by doping dawał to po co został stworzony, czyli radość, a nie szybszą śmierć

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 86 Napisanych postów 6929 Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 32603
oski - sog

Expert w dziale DOPING

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
Oski .. Wielkie dzieki właśnie o takom odpowiedz mi chodziło!!! (jak sie daje SOGi?? bo jestem nowy) :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 50 Napisanych postów 4064 Wiek 50 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 41783
no i na wieczor 0 wegli samo bialko

soga nie dasz bo nie masz abona.

Zmieniony przez - pakman191 w dniu 2004-08-18 10:21:03

Nie moje problemy... są nie moimi problemami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Hmmmm po co Nova od razu?? cycki mnie nie sfedzą :p Aeroby majom byc do 3 godzin po posiłku , czy wiecej niz 3 godziny po posiłku THX
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
dzięki decadeuko
bijąc testosteron może ci się podnieść poziom estrogenu. choć to prop i w małej dawce -ryzyko istnieje, a estrogen ci za bardzo nie jest potrzebny, bo może ci zakłócic walkę z tłuszczem. co tu dużo mówić estrogen zamieni cie w babę-łatwiej odkłada sie tłuszcz, będziesz bardziej pulchny.poza tym nolwa jakoś pomaga zrzucić tłuszcz (nie wiem jak, ale w dużej mierze wyrzeźbioe nogi u pań kulturystek są nie osiągnięcia bez nolwy-ona zabija im estrogen, który sprawia, że są bardziej pulchne)dlatego nolwa pomoże cie utwardzić.

każdy z nas jest inny...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
aeroby nie wcześniej niż 3 godz. po posiłku i po nich też dobrze nic nie jeść około godz tylko pić wodę organizm wtedy wciąż ciągnie tłuszcz...
ps. ciągnie tłuszcz jak to brzmi

każdy z nas jest inny...

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Parabolan

Następny temat

ANAPOLON,DECA,OMKA,TESTOPILIN,WINSTROL,METKA,HCG,CLOSTYLBEGYT

Spalanie
Polecane artykuły