Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Powiedzcie co najlepiej jesc, zeby przytyc?? mam 182cm i 68kg wagi chcialbym wazyc okolo 80kg. Co jesc aby przybylo mi z 10kg i ile czasu moze mi to zajac?
Szacuny
249
Napisanych postów
41358
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
126219
'Powiedzcie co najlepiej jesc, zeby przytyc?? mam 182cm i 68kg wagi chcialbym wazyc okolo 80kg. Co jesc aby przybylo mi z 10kg i ile czasu moze mi to zajac?'
Przytyc jest latwo, gorzej z jakoscia tej wagi. Twoim celem (chyba, nic o tym nie piszesz) jest zbudowanie jak najwiecej miesni i jak najmniej tluszczu (chyba, ze jestes wyjatkowo chudy). Kluczem do zdobywania wagi jest spozywanie wiekszej ilosci kalorii niz spalasz. Po prostu musisz jesc wiecej. Kropka, nie ma innej drogi. Co do szybkosci przybierania na wadze, sadze, iz wolniej to lepiej masz wieksze szanse na zdobycie miesni, nie tluszczu
Poczytaj o sposobach dodawania kalorii w tym dziale, jak nie znajdziesz wystarczajacych informacji pisz ponownie
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Hmmm... wiecej no nie sądze bez urazy ale tez mialem problemy z masa chociaz jadłem za 4 potrafiłem zjesc 5/6 posiłkow dziennie i to nie mowie o kromce chleba czy jajeczku posłuchaj wazne jest żebys duzo jadł 4/5 posiłkow minimalnie ale to nie wystarczy te posiłki musza sie składac z wysokiej zawartosci weglolodanow , białka , i aminokwasow uwiez to wyprubowany sposub : na sniadanie 7 00 płatki i mleko nie poaje ilosci g bo niewiem ile w siebie wcisniesz ale do oporu bracie 10 00 makaron duzo! najlepiej z jakims sosem miesnym i kawałkiem masła 14 30 zjec objad jaki przygotuje mama :) 18 5 jajek i chlebek no a na dobranoc Płatki i mleczko
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
HST "Przytyc jest latwo...." sorry ale napisałeś totalną bzdurę. Nie każdy potrafi przytyć. Niekturzy walczą o każdy gram jakiejkolwiek masy nietylko mięśni ale i tłuszcz. Łatwo to jest zgubić tłuszcz...