Szacuny
107
Napisanych postów
25330
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
182786
Ja bym reklamowal nie szkodzi sprobowac chociaz...
"Mniejsi i więksi,równi i równiejsi,jedni używają mózgu drudzy używają
mięśni,lub obu jednocześnie,Ci są tu najlepsi bezsprzecznie,a i tak nie żyją wiecznie ... "
Szacuny
0
Napisanych postów
148
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
15145
Niestety miałem niedawno podobnie - nie ma się co oszukiwać - za dwie stówy dostałeś g..... Nie wiem co wyrabia Universal w produktach na Polskę, ale tu już zaczyna się rola oficjalnego importera. Mają fajne produkty za dość słone ceny i takie numery nie powinny się kompletnie zdarzać. Niedługo już chyba nikt nie kupi Storma...
Szacuny
8
Napisanych postów
2855
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
24888
Nie chce oskarazac universala bo nie wiem kto tu zawinil, ale fakt pozostaje faktem ze dzis otworzylem zafoliowana, nigdy nie odkrecana puche, jeszcze miala to papierowe wiczeko i w srodku takie jaja... no nic sprobuje jutro w 2 sklepach tej samej sieci, moze sie uda...
Szacuny
15
Napisanych postów
4590
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
40065
Ja ra zkupilem 6kg carbo. po terminie, poprostu się spieszyłem i nawet nie zauważyłem. Otwieram wcinam, na drugi dzień się skapowałem. Bez paragonu bez niczego wpadlem do sklep, narobilem awanti i dali nowa puszke. Ale sprzedawca mnie znał, często tam kupowałem....
Szacuny
8
Napisanych postów
2855
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
24888
Nie ma hologramu. te z hologramem weszly u mnie dopiero tydzien temu do sprzdazy, maja hologram i zasugerwana cene 189zl jak sie nie myle. no nic bede dzisiaj probowac. tez czesto kupuje w tym sklepie wiec jak mi tego nie wymienia to sie zdenerwuje lekko:/
edit: mam na nim daje 3/08/09 wiec chyba nie jest przeterminowany...
Zmieniony przez - Dee-Jay w dniu 2006-03-06 08:58:04