Szacuny
8
Napisanych postów
2855
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
24888
sklep "od nas" to taki gdzie sa tylko produkty universala?
Sklep: Galeria EMKA
ul. Jana Pawła II 20
Koszalin 75-452
lub: Puma Sport
ul. Połtawska 1a
Koszalin 75-072
wlasciciel ten sam produkty te same. ide za godzine do szkoly, wiec pojde powiem czego sie tu dowiedzialem i sprubuje oddac... dzieki za pomoc
jeszcze apropo tych hologramow to w tym samym sklepie byly te stormy bez hologramow calyc zas sprzedawane, a teraz juz weszly te z hologramami, czyli na moja glowe sa z tego samego zrodla tylko jakas stara seria moze. dzieki jeszcze raz
Szacuny
4
Napisanych postów
1200
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
12593
Panowie,czasami zdarzaja się takie rzeczy.To był jeden z powodów dlaczego są hologramy na produktach Universal.Dzwonił do nas klient ,że ma Animal Pak przeterminowany!!! Data przydatności upływała w 2003 r.Wtedy nie byliśmy dystrybutorem Universal.Produkty przeterminowane są przywożone z Rosji lub zachodniej Europy przez osoby prywatne lub dziwne firmy i sprzedawane po "okazyjnych" cenach.Nie możemy odpowiadać za szary import.
Szacuny
8
Napisanych postów
2855
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
24888
Wiec tak... poszedlem do sklepu nr1. tego w ktorym kupowalem, pani powiedziala ze otwartych produktow oni nie wymieniaja, wiec jej tlumacze ze gdybym go nie otworzyl to nie widzialbym jakie jaja sa w srodku. po czym jak dowiedziala sie ze nie mam paragonu nie chciala ze mna gadac wogole. poszedlem do sklepu nr2. w ktorym nie kupowalem tego storma lecz jakies tam inne produkty. wyjasnilem sprzedawcy o co chodzi, poszedl po kierowniczke, kierowniczka zadzownila do przedstawiciela od ktorego zamawiaja odzywki ( chyba nie tylko universala bo pozniej z tym samym gosciem zamawiala towar innych firm). dala mi do telefonu tego goscia i on powiedzial mi ze wyszla jakas jedna seria stormaw ktorej bylo za duzo czy za malo jakiegos tam skladnika i ze poprostu jest zbrylony i moge go zjesc bez obaw ale jesli chce go wymienic to nie ma problemu i jesli sklep ma na stanie to dadza mi a on im wymieni. wiec skocnzylo sie na tym ze bez gadania dostalem nowego storma a starego sklep odesle. podoba mi sie takie cos widac ze firmie zalezy na klijentach, dlatego fitnessauthority ma u mnie duzy +