Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
1
Napisanych postów
134
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
1163
Witam!!!
Od jakiegoś czasu robie cykl testosteron mix 350mg/ml i deka 250mg/ml z phenom pharmacy dawkowanie 0.6mlE4D teść deka 1,2ml E7D. Na początku cyklu teść sprawił mi pare problemów ciagla goraczka zle samopoczucie dlatego zrobiłem test na teścia czy czasem nie under wyszlo ze norma2,80-8,00ng/ml ja mam 32,48ng/ml czyli dziala') problem w tym że nie czuje tego nie zalewa mnie przyrost masy 2kg pewnie dzieki samej diecie 0 efektów dodam jeszcze ze od 2 dni nie moge zrobic treningu do konca czuje sie fatalnie podczasz wiekszego wysilku czuje sie jakbym mial zaraz zejsc dziwnie na wmioty mnie bierze i cos chyba cos nie tak z serduchem chociaz cisnienie i puls w normie p[rzed cyklem mialem okolo 120/70~~ na cyklu bez zmian dieta 4g/kgbialka i 4000kcal proszę o pomoc bo nie wiem co się dzieję z moim organizmem miałem robione ekg badania krwi wszystko w normie jeszcze na 12 mam kardiologa dodam ze nie jest to moj pierwszy cykl wczesniej bilem duzo mniejsze stezenia i kopalo niesamowicie tyle ze bilem tescia z jelfy i deke grecka prosze o pomoc!!!
Szacuny
29078
Napisanych postów
71048
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
548994
raz bralem dece jeszcze z organonu kupe lat temu, podobnie mialem, podczas treningu niechec, slabe libido, a test byl norma i dawka 2x wieksza od deki. chyba jestem oponentem dla nandro, ale tren mi smakował.
Szacuny
1
Napisanych postów
134
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
1163
dodam ze juz prawie 10ml tescia wbilem teraz dodam gainera i bcaa ostatnio nawet spac po nocach nie moge a lekarz nie chce mi nic przepisac bwa tak ze po treningu nie spie wogole tak cos druga noc spie.
Szacuny
0
Napisanych postów
70
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
1313
Również tak miałem ale od częstych inikcji i wina. gorączka, bół głowy, pulsowania gałek ocznych i od środka w klatce dziwne uczucie.. mineło po tygodniu a teraz pompa jak sk***... Na noc jadłem aspiryne i pociłem wszelakie zło :)
Szacuny
9
Napisanych postów
2645
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
10553
testosteron mix 350mg/ml zastanawiam sie czy to nie under, moze czegos nie wiem ale czy sa apteczne mixy o takim stezeniu ? jakie dawki takie efekty, pozatym pewnie bijesz jakies dziwne laby i sam olej