Mam horse powera i białko wpc80 cykl chcem zaczac od poniedzialku ale dowiedziałem sie ze horsa nie powinno brac sie z produktami bialkowymi ;/ Czy to prawda???? Mam plan brac horsa z rana po przebudzeniu w pooludnie 30 g białka, 30 min przed treningiem horsa i przed snem 30g bialka . ;) Czy to dobre rozwiazanie ??????
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
zajmij się najpierw odżywianiem,potem suplami
TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
dokładnie
po twoim poście od razu widać, że nie masz podstaw
nie masz fundamentów domu, a wybierasz kolory tapet do pokoju...
po twoim poście od razu widać, że nie masz podstaw
nie masz fundamentów domu, a wybierasz kolory tapet do pokoju...
...
Napisał(a)
flex1976 - po co piszesz o odzywianiu ????? jak nie wiesz czy mam diete czy nie . Troche glupio. pytam sie jak to brac a Ty mi piszesz zebym sie wzial za odzywianie .
...
Napisał(a)
to ja wam powiem ze sie mylicie troszku . Cwicze jakies dwa i pól roku i podłapalem juz troche tego bakcyla ;D wiem ze odzywianie jest najwazniejsze ale to nie wszystko trzeba uzupełniac diete suplami bo jak uzyskasz z posiłków tyle białka ile poytrzebujesz na diete masowa to jestes dobry !!!!
...
Napisał(a)
"jak uzyskasz z posiłków tyle białka ile poytrzebujesz na diete masowa to jestes dobry !!!! "
puszka tunczyka
250g kury
200g twarogu
5 jajek
dziekuje
ale skad ty te herezje wziales ze Horse Powera nie mozna brac z bialkiem?? toż to głupota nad głupoty...
czyli co jak bierzesz Horse Powera to musisz mieć dietę węglowodanowo-tłuszczową ??

puszka tunczyka
250g kury
200g twarogu
5 jajek
dziekuje
ale skad ty te herezje wziales ze Horse Powera nie mozna brac z bialkiem?? toż to głupota nad głupoty...
czyli co jak bierzesz Horse Powera to musisz mieć dietę węglowodanowo-tłuszczową ??
...
Napisał(a)
DUDEK !!! z całym szacunkiem dla Ciebie własnie tak było napisane http://www.b******.eu/sklep.cgi?oper=8&id=39 na samym dole zobacz UWAGI!!! wiem ze to bezsensu, mi sie zdaje ze mozna stosowac z białkeim ale nie wolno np. wypić horsa a potym odrazu białka.
...
Napisał(a)
kurde
chodzi o trening to wszystkie stacki przedtreningowe zaleca sie na pusty zoladek i bez jedzenia z bialkiem i czym kolwiek innym. btw poprzednicy maja racje samym pozywieniem mozna spokojnie wypelnic dzienne zapotrzebowanie na bialko. chociaz odzywka bialkowa jako uzupelnienie diety moze byc

DOPÓKI WALCZYSZ JESTEŚ ZWYCIEZCĄ
SIŁA I HONOR
WHITE POWER
krwawy mściciel z hollywodzkich filmów
...
Napisał(a)
"CZY COŚ MI SIE STANIE !!!!!??? "
taa na siłowni spadnie Ci sztanga na nogę pod wpływem cisnienia
a na powaznie łykasz białko.np 30 min przed porcja danej odzywki i po kłopocie !
:)

taa na siłowni spadnie Ci sztanga na nogę pod wpływem cisnienia

a na powaznie łykasz białko.np 30 min przed porcja danej odzywki i po kłopocie !
:)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Mix białek, isobolic vs matrix vs pro longatum vs
Następny temat