Szacuny
107
Napisanych postów
25330
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
182786
mati2011 skoncz sie doszukiwac afery bo jej tu nie ma , wszystko jest jasne zapisane w regulaminach , ewenytualne zmiany tez sa dostepne dla wszystkich , nie potrzebujemy tu takich jak Ty
"Mniejsi i więksi,równi i równiejsi,jedni używają mózgu drudzy używają
mięśni,lub obu jednocześnie,Ci są tu najlepsi bezsprzecznie,a i tak nie żyją wiecznie ... "
Szacuny
1
Napisanych postów
54
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
168
" smieszny jestes gosciu "
a jak chcesz byc konsekwentny to nie zapomnij usunac wpisu z :
Wysłana - 30 października 2011 22:17
tu sie zgodze iz mozna podciagnac ta wypowiedz pod pkt1 regulaminu reszty odpowiedzi nie ale prawda w oczy kole i kasujac to co napisalem chowasz glowe w piasek ... a nie wykorzystujesz forum do jego celu (dyskusji) !
mam nadzieje ze ktos zdazyl przeczytac co napisalem i na zimno zabrac glos ...
Szacuny
107
Napisanych postów
25330
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
182786
Punkt pierwszy jest dlatego bo tak (nie wiem czemu) wybiera z automata , pewnie to kwestia przejscia na inny silnik forum. Kasuje zbedny spam , nie mam nic wiecej do dodania Kolejny post nie na temat zawodow zostanie skasowany , a Ty dostaniesz bana za niestosowanie sie do regulaminu(pisze to zebys byl swiadomy) Pozdrawiam
"Mniejsi i więksi,równi i równiejsi,jedni używają mózgu drudzy używają
mięśni,lub obu jednocześnie,Ci są tu najlepsi bezsprzecznie,a i tak nie żyją wiecznie ... "
Szacuny
1
Napisanych postów
5434
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
41059
Hej, a czy mi się wydawało ze na początku w informacjach nt zawodów był przewidziany start kobiet? Teraz w regulaminie jest wyraźnie że tylko mężczyźni. Czy Activlab zmienil zamiar? I jeśli tak to dlaczego?
Z tego co czytalam w wątku nt zawodów warszawskich startowały 2 panie. W tej samej kategorii open co mezczyzni?