No to super :(
...
Napisał(a)
Nam jest równie przykro z tego powodu.
Wszystko było już dograne, a tymczasem zupełnie niezależne od nas okoliczności zmusiły nas do odwołania tej imprezy.
Być może znajdzie się grupa Lubelska, która byłaby zainteresowana wystartowaniem w innych miastach?
Wszystko było już dograne, a tymczasem zupełnie niezależne od nas okoliczności zmusiły nas do odwołania tej imprezy.
Być może znajdzie się grupa Lubelska, która byłaby zainteresowana wystartowaniem w innych miastach?
Szukaj naszych produktów w:
Najlepszych sklepach z odżywkami dla sportowców!!! ||| Tesco, Real, Carrefour, Auchan, Kaufland ||| sklepach sportowych Intersport, Go Sport, Martes Sport ||| Drogeriach Rossmann
...
Napisał(a)
skoro zawody nie odbędą się w Lublinie to przyjedzcie do Lublińca też na L, już tam byliście więc łatwo traficie...
pozdrawiam
pozdrawiam
...
Napisał(a)
Oj kurcze, dobrze, że zobaczyłem w porę, bo już miałem zaplanowany wyjazd w sobotę na te zawody. Szkoda, że odwołane.
...
Napisał(a)
Szkoda,szkoda. Ale chyba nie odpuszcze i powalcze w innym miescie, zwlaszcza po Warszawskich wynikach.

...
Napisał(a)
Jesli czujesz sie na silach to zapraszamy , napewno warto 

"Mniejsi i więksi,równi i równiejsi,jedni używają mózgu drudzy używają
mięśni,lub obu jednocześnie,Ci są tu najlepsi bezsprzecznie,a i tak nie żyją wiecznie ... "
...
Napisał(a)
co z przygotowaniami do następnych zawodów ?
mam nadzieję że nie odbyły się tylko te w Lublinie a reszta tak jak w kalendarzu zostaje...
mam nadzieję że nie odbyły się tylko te w Lublinie a reszta tak jak w kalendarzu zostaje...
...
Napisał(a)
Oczywiście!
Już w sobotę jesteśmy w Białymstoku!
Już w sobotę jesteśmy w Białymstoku!
Szukaj naszych produktów w:
Najlepszych sklepach z odżywkami dla sportowców!!! ||| Tesco, Real, Carrefour, Auchan, Kaufland ||| sklepach sportowych Intersport, Go Sport, Martes Sport ||| Drogeriach Rossmann
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Liga Europejska - będzie nas tam więcej?! - TESTERY w Akcji!!!
Następny temat