btw. dziwne trochę rozwiązanie ze zmianą regulaminu w trakcie "cyklu" zawodów, wystarczyło wybrać się wcześniej do wrocławia i nie musiało się "zasuwać" z gryfem, a nagrody te same. dla potwierdzenia wystarczy looknąć na filmik 1szej osoby- przerwy spokojnie przekraczały 1 sek, a do wielkiego finału się kwalifikuje...
Dziwne by było gdybyśmy zaczęli kombinować w trakcie Wrocławskiej imprezy. A tak usiedliśmy, przedyskutowaliśmy... i są efekty. Nie ma już długiego trzymania sztangi w górze i odpoczynku, przez co wyniki są może i mniej okazałe, ale rywalizacja większa.
Szukaj naszych produktów w:
Najlepszych sklepach z odżywkami dla sportowców!!! ||| Tesco, Real, Carrefour, Auchan, Kaufland ||| sklepach sportowych Intersport, Go Sport, Martes Sport ||| Drogeriach Rossmann
Ja uczestniczyłem w tych zawodach i zająłem 1 miejsce, ale nie jestem z siebie zadowolony.
Panowie z wrocławia znokautowali raczej wszystkich.
Ale konkurencja mi się spowodowała.
Ale do rzeczy:
1 miejsce 97 pow.
2 miejsce 72 pow. dogrywka 73 pow.
3 miejsce 72 pow. dogrywka 56 pow.
Więc tak to wygladało.
Film ze swojego podejścia morze jeszcze dzisiaj umieszcze.
W sobotę jesteśmy w Lublinie!
Najlepszych sklepach z odżywkami dla sportowców!!! ||| Tesco, Real, Carrefour, Auchan, Kaufland ||| sklepach sportowych Intersport, Go Sport, Martes Sport ||| Drogeriach Rossmann

"Mniejsi i więksi,równi i równiejsi,jedni używają mózgu drudzy używają
mięśni,lub obu jednocześnie,Ci są tu najlepsi bezsprzecznie,a i tak nie żyją wiecznie ... "
Kiedy będzie ustalona godzina ? :)
https://www.sfd.pl/Fotorelacja_z_Zawodów_w_Warszawie_24.09.2011-t802211.html
Wszystkich chętnych do wystartowania w tym mieście serdecznie przepraszamy za niedogodności i zapraszamy do startu w innych miastach