Elo Wszystkim !!!! Mam prośbe o podanie rozpiski co z czym łączyć na mase na 4 dni Pon ; Wt ; Pt ; Sob . Jesli mozecie rozpisac to triceps chciałbym robic z bicep ; poniweaż probowalem juz roznych kombinacji i jedynie na takie rozwiazanie moj organizm najlepiej reaguje
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
MOim zdaniem lepiej cwiczyc tak
Pon -barki+tricepsy+bicepsy
Wt -nogi+brzuch
Czw -klatka+brzuch
Pt -plecy(całe)
Pon -barki+tricepsy+bicepsy
Wt -nogi+brzuch
Czw -klatka+brzuch
Pt -plecy(całe)
To Twoja walka - Twoje życie, nigdy na dnie - zawsze na szczycie!!
...
Napisał(a)
-mięśniami naramiennymi i klatki piersiowej,
-naramiennymi i trójgłowymi ramion(tricepsami),
-dwugłowymi ramion(bicepsami) i górnymi grzbietu,
-przedramion i dwugłowymi ramion(bicepsami),
-przedramion i trójgłowymi ramion(tricepsami),
-łydek i ud
Tu masz rozpiske wg Atlasu Ćwiczeń. Odnośnie łączenia bica i trica na jednym treningu to pamiętam jak Michail mówił że tak mogą ćwiczyć tylko zaawansowani, natomiast ja czytałem gdzieś że takie połączenie jest dobre po conajmniej roku solidnych treningów. A więc oboje mamy podobne zdanie na ten temat
-naramiennymi i trójgłowymi ramion(tricepsami),
-dwugłowymi ramion(bicepsami) i górnymi grzbietu,
-przedramion i dwugłowymi ramion(bicepsami),
-przedramion i trójgłowymi ramion(tricepsami),
-łydek i ud
Tu masz rozpiske wg Atlasu Ćwiczeń. Odnośnie łączenia bica i trica na jednym treningu to pamiętam jak Michail mówił że tak mogą ćwiczyć tylko zaawansowani, natomiast ja czytałem gdzieś że takie połączenie jest dobre po conajmniej roku solidnych treningów. A więc oboje mamy podobne zdanie na ten temat

trening -> ból -> rozwój
...
Napisał(a)
Dzieki . Zobacze jeszcze bo mam za soba ponad rok treningów ; nie wiem moze połącze moze nie
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!