Biceps/triceps 3*3 czy wiecej ? Zawsze robilem 3*4 albo ciut mniej. Sprobowalem dzisiaj 3*3 i jakos tak mi sie malo wydaje Nie moge sie przyzwyczaic. Wiem ze pewno ten temat byl juz poruszany ale co tam :). A wy jak robicie ?
...
Napisał(a)
Cze
Biceps/triceps 3*3 czy wiecej ? Zawsze robilem 3*4 albo ciut mniej. Sprobowalem dzisiaj 3*3 i jakos tak mi sie malo wydaje Nie moge sie przyzwyczaic. Wiem ze pewno ten temat byl juz poruszany ale co tam :). A wy jak robicie ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
Mi do porzadnego zrobienia bicepsu wystacza w zasadzie sam modlitewnik. Jak mam pare to jeszcze pompuje hanklami. Triceps: francuz, wyciskanie w waskim uchwycie, pompki na dwoch laweczkach.
Pozdrawiam
"...jeden za wszystkich, wszyscy za jednego..."
Pozdrawiam
"...jeden za wszystkich, wszyscy za jednego..."
...
Napisał(a)
Wiecej to na pewno nie!!! MOze mniej ::))))))))
Sloniu
Sloniu
Największe dobro nosi pierwiastki zła i największe zło nosi zarodki dobra.
...
Napisał(a)
Ja na biceps jak i na triceps robie ok 15 serii po ok 7 ruchow i to 2 razy w tygodniu (biceps) i jest dobrze ;)
"zycie jest za krotkie by byc malym"
...
Napisał(a)
chyba żartujesz Dawid?!? i rośniesz po tym?
każdy musi sam wyczuć co dla niego najlepsze, ale najczęściej chyba przewija się opinia 6 - 8 serii
pozdrawiam
Pite(r)
"dla podkreślenia wagi moich słów siłacz palnie pięścią w stół"
każdy musi sam wyczuć co dla niego najlepsze, ale najczęściej chyba przewija się opinia 6 - 8 serii
pozdrawiam
Pite(r)
"dla podkreślenia wagi moich słów siłacz palnie pięścią w stół"
...
Napisał(a)
Moje Cwiczenia na biceps to:1) unoszenie hantli siedząc na przemianstronnie 3x12. 2)stojąc, prosty gryf do brody 1x10, 1x8, 1x6. 3) modlitewnik 3x8-6. Wydaje mi się, że to wystarczy. Nie chwaląc się mam 49cm w bicepsie i jest dobrze.
Pozdrawiam
metrowiec
Pozdrawiam
metrowiec
Pozdrawiam
METROWIEC
...
Napisał(a)
Pite(r) - zawsze tak cwiczylem i jakby nie ukrywac biceps rozwijal mi sie najlepiej ze wszystkich grup miesniowych. Ale co jakis czas (1-2 m-ce), az przestane odczuwac zakwaszenie bicha, robie odpoczynek i cwicze biceps rzadko.
Lecz teraz, gdy nie jem zadnych odzywek i aminokwasow, nie katuje sie az tak ;)
Lecz teraz, gdy nie jem zadnych odzywek i aminokwasow, nie katuje sie az tak ;)
Polecane artykuły