U nas za 30 brzuszkow to byla 5, a za 40 pompek 6:) ja dawniej ledwo co robilem 3 piatki pod dwoch miesiacach treningu robilem juz 30:) teraz jak dobrze pojdzie to czasne z 60-70:) zalezy od dnia:) rano zanim pojdziesz do szkoly rob tez pompki nie wystarczy wieczorem:) moze za dwa tyg. zrobisz z 50:) a jak u nas robilismy na ocene to w domu robilem 30 i bylem bardzo zmeczony, a na w-f zrobilem prawie 50:) do tego dochodza nerwy i chcec lepszej oceny:) wiec na wf bedzie znacznie lepiej:)
...
Napisał(a)
Nie na serio tak mi oceniał bo za pierwszym razem jak mnie w****ił i nazwał "pindolem" powiedziałem mu że ma gejowski dresik -> od tej pory mam same pały ale pompki to już ostatnia deska ratunku. Jak chcecie moge zrobić skana w dziennieczku ocen z WF. Koleś jest po***any i tyle.
"Odważni nie żyja wiecznie, lecz ostrożni nie żyją wcale..."
...
Napisał(a)
postaram sie jakos ci pomoc...zacznijmy od rana wstajesz rano i pompujesz ile wlezie nie ma stekania ze boli jedziesz dalej i pompujesz dotad az ci lapy nie wytrzymaja i nie bedziesz mogl sie podniesc...po tym dobre sniadanko polecam platki owsiane...nastepny trening wieczorkiem..przed tym zrob sobie kakao na mleku do tego ze 2 lyzki mleka odchudzinego w proszku i masz napoj - kubek 300ml ..bedziesz mial sile...robisz seryjkami tyle ile mozesz tak na luza i z lekkim wyslilkiem np 30... robisz przypuscmy 3 seryjki rece szerzej pozniej 3 seryjki rece wezej i jak masz sile to ze 3 seryjki na taboretach...stawiasz 3 taborety krzesla 2 pod rece 1 pod nogi i opuszczasz sie jak najnizej i pompujesz :D...pozniej obowiazkowo dzien przerwy..i od nowa...jesli czujesz po jakims czasie ze nie masz sily to zrob sobie odpoczynek nawet ze 3 dni wtedy zobaczysz ze sila bedzie :)
...
Napisał(a)
Dzięki bardzo!!! Tak zrobie już od jutra rana. A moze na wieczór mieszać sobie gainerka?? W domu mam Treca Mass XXL ale jakoś od dawna nie brałem więc może wróce. Jeśli tak to kiedy brać???
...
Napisał(a)
a ja w 30 sekund zrobiłem 27 brzuszków bo mi 10 nie zaliczyli
Poszukaj w wyszukiwarce, były juz tematy o pompkach.

Poszukaj w wyszukiwarce, były juz tematy o pompkach.
a ten co mi zmienił podpis na jestem lamerem sam jest lamerem i niech sie wali na ryj.
pozdrawiam
...
Napisał(a)
w 2 tygodnie chcesz dojsc do tego wyniku ? lepiej uswiadom rodzine, ze moga byc problemy z promocja do kolejnej klasy 

-World belongs to strong and brutal-
...
Napisał(a)
Hm ćwicz sobie co 3ci dzień, nie katuj sie zabardzo bo sie nie zregenerujesz ;] Co do samego egazaminu mam kilka kruczkow (nie trenuj tak!):
- jak bedziesz pompowal to rob tak aby jak najmniej czasu byc "na dole", rob przeprosty (wyprostowane rece w stawach lokciowych) dla odpoczynku, nie opuszczaj sie nisko, zazwyczaj nikt na to nei zwraca uwagi
- pomagaj sobie troszke nogami, tj. jak juz bedziesz wykonczony to zrobisz ostatnie pare powtorzen z wybiciem ze stop, musisz wtedy zgiete palce stop (na nich utrzymujesz ciezar) prostowac, to ci pomoze
- dla mniejszego zmeczenia radzilbym pompki robic szybko ;]
tak nie powinienes trenowac, no ale skoro ten nauczyciel sie na ciebie tak uwzial to moglbys pojechac troche po technice, raczej nie bedzie patrzyl ja zrobilem w ten sposob na spr 70 pompek... a w domu robiłem po ok. 35 ;) Daje różnice ;] Wtedy nei trenowałem.. teraz jest już trochę inaczej ;)
- jak bedziesz pompowal to rob tak aby jak najmniej czasu byc "na dole", rob przeprosty (wyprostowane rece w stawach lokciowych) dla odpoczynku, nie opuszczaj sie nisko, zazwyczaj nikt na to nei zwraca uwagi
- pomagaj sobie troszke nogami, tj. jak juz bedziesz wykonczony to zrobisz ostatnie pare powtorzen z wybiciem ze stop, musisz wtedy zgiete palce stop (na nich utrzymujesz ciezar) prostowac, to ci pomoze
- dla mniejszego zmeczenia radzilbym pompki robic szybko ;]
tak nie powinienes trenowac, no ale skoro ten nauczyciel sie na ciebie tak uwzial to moglbys pojechac troche po technice, raczej nie bedzie patrzyl ja zrobilem w ten sposob na spr 70 pompek... a w domu robiłem po ok. 35 ;) Daje różnice ;] Wtedy nei trenowałem.. teraz jest już trochę inaczej ;)
Pakowacz! Szybko! Duszo!
Lepiej z ch**a zrobić skręta niż z kaczora prezydenta
...
Napisał(a)
Dzięki!!! Zaczynam trening od jutra a tą technike wypróbuje może faktycznie uda się zrobić 70 sztuk :DDD. THX
...
Napisał(a)
W ten sposob sprobuj sie zachowac na egzaminie... normalnie tak nie trenuj bo to zaszkodzi wiecej niz pomoze.. raz sobie zrob tak na probe i sprawdz czy pomaga.. daj znac czy zdales <lol>
Pakowacz! Szybko! Duszo!
Lepiej z ch**a zrobić skręta niż z kaczora prezydenta
...
Napisał(a)
Spoko! Jak nie to będzie ładnie :D.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!