A WIĘC TAK.. MAM 17 LAT I CHOLERNY PROBLEM A MIANOWICIE ĆWICZE JUZ 1.5 ROKU I JAK TAKO Z EFEKTÓW MOGE BYĆ ZADOWOLONY BO NP. W ŁAPIE PRZYBYŁO MI 9 CM :) JEDNAK NAJBARDZIEJ DOŁUJE MNIE MOJA KLATA :( WOGÓLE NIE CHCE MI ISC (JESLI CHODZI O WYGLĄD) BO SIŁY NA PŁASKIEJ IDZIE BARDZO SZYBKO DLA PRZYKŁADU ZACZYNAJAC CWICZYC WYCISKAŁEM OKOLO 60 KG A TERAZ JUZ 100 PĘKŁA :) a wracajac do klaty to wakacje tuz tuz a wygladu nie ma mój plan na klate :
PŁASKA 1 seria 65kg -12 razy 70kg-10 razy 75kg-8 razy i na koniec 80-tak od 6 do 8 zalezy :)
SKOSNA 4 serie po 10 powt około 60 kg
ROZPIĘTKI na ławeczce płaskiej 4 serie 10 powtórzen hantle po 17 kg
WYCISKANIE NA ŁAWECZCE W OPADZIE ; 4 serie 10 powtórzen zaczynam 80kg koncze 90 kg
ale efektów jak nie było tak ni ma :(:( i powoli strasznie sie dołuje
PROSZE O POMOC CO ROBIE ŻLE?? I JESLI MACIE JAKIS POMYSŁ ZROBIENIE RZEZBY NA KLACIE TO BEDE WDZIECZNY :) Z GÓRY DZIEKUJE :)
PŁASKA 1 seria 65kg -12 razy 70kg-10 razy 75kg-8 razy i na koniec 80-tak od 6 do 8 zalezy :)
SKOSNA 4 serie po 10 powt około 60 kg
ROZPIĘTKI na ławeczce płaskiej 4 serie 10 powtórzen hantle po 17 kg
WYCISKANIE NA ŁAWECZCE W OPADZIE ; 4 serie 10 powtórzen zaczynam 80kg koncze 90 kg
ale efektów jak nie było tak ni ma :(:( i powoli strasznie sie dołuje
PROSZE O POMOC CO ROBIE ŻLE?? I JESLI MACIE JAKIS POMYSŁ ZROBIENIE RZEZBY NA KLACIE TO BEDE WDZIECZNY :) Z GÓRY DZIEKUJE :)
NA SUCHO TO NAWET TRAWA NIE ROSNIE :)