Szacuny
211
Napisanych postów
48745
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
91090
Panowie-juz trzy dni temu wysłałem próbkę artykułu związanego z opisem ćwiczeń-do Mateo i do Moderatorów(no i jeszcze do redakcji)i nic-cisza-nikt nic nie odpowiedział na ten temat.Osobiście czuję się lekko poruszony-doskonale rozumiem,że sprawa mojego-naszego,artykułu nie jest jedyną i najważniejszą,ale jest mi po prostu przykro,że nikt się tym nie zainteresował,chociaż ja ze swej strony uznałem to za priorytet i wykonałem próbkę do oceny jak najszybciej mogłem-i nie robiłem tego przecież dla siebie,ale dla Forum.
Jeśli kogoś to jeszcze interesuje to mam na ukończeniu całość artykułu(pomimo braku konsultacji-po swojemu,ale oczywiście do ewentualnej korekty)-tylko,czy aby nie robię tego bez sensu???????????????????????????????????????????
Pozdrawiam wszystkich ambitnych
"Wszystko,co Cię nie zabije czyni Cię mocniejszym"
Michail
Szacuny
1
Napisanych postów
462
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
5573
może wszyscy , którym wysłałeś są zachwyceni twoim artykułem i nie wiedzą co powiedzieć ? napewno niedługo się odezwa.
ja chętnie przeczytam to co napisałeś. powinieneś umieścić go na forum , jeżeli będą wymagane jakieś korekty zawsze będziesz mogł edytować post , wyślij najlepiej dzisiaj , będe miał co czytać do snu
Szacuny
8
Napisanych postów
2988
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
27831
Michail, przyzwyczaj się, że reakcje kadry moderatorskiej są zazwyczaj nieszybkie:) Na pewno doczekasz się w końcu reakcji (mam nadzieję, że zrobiłeś fajnie i zapewne będzie to reakcja pozytywna:)
Pozdro
Szacuny
5
Napisanych postów
1341
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
26265
Witam!
Michail - ja bym poprosił Cię o wysłanie Twojego artykułu na moja skrzynkę.Trenuje kulturystykę prawie 5 lat i jestem pewnien że z Twojego artykułu dowiem sie jeszcze wielu ciekawych rzeczy, ponieważ z tego, co się orientuję masz dlugi staż jako kulturysta.
Pozdrawiam!
TEN-SHIN
"Nie ruszaj gówna póki nie śmierdzi" - mówi staropolskie przysłowie
Szacuny
43
Napisanych postów
8449
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
48329
a ile trwalo aktualizowanie diety :)
nieprzejmuj sie bedzie dobrze roche czasu potrwa i wszyscy beda zachwyceni i wogole
a tak na marginesie a to zaraz cie znajde
Szacuny
211
Napisanych postów
48745
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
91090
Biniu sory,że nie wspomniałem o Tobie.A do wszystkich-nie chodzi mi o pośpiech w zamieszczeniu artykułu,ponieważ nie jest jeszcze gotowy,ale o konsultacje w sprawie ewentualnej korekty i rozbudowy artykułu,o które prosiłem.A skoro nikt nawet się nie odezwał w tej sprawie(a zaznaczam jeszcze raz-to nie jest tylko moja sprawa,ale NASZA),to mam prawo czuć się dość dziwnie.
Pozdrawiam wszystkich ambitnych
"Wszystko,co Cię nie zabije czyni Cię mocniejszym"
Michail