Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
u mnie po tyg stsowania wis oral byla luszczyca na glowie bo na nia choruje i to w okresie remisja na tej oxie wyskoczyla dopiero wpolowie drugiego miesiaca stosowania wiec u mnie mniej walila po watrobie na boksie rozjablem sobie lokiec to tez mam to podciagnac ze tam byl winstrol ?:) wina to tam nie ma na bank a co do oxy nie mam porownania co innej firmy wiec nie wiem turaplex bralem i tez tam go nie ma wiec jest tam cos co dziala trza zbadac i sie okaze moge sie dporzucic na badanie bo teraz sobie cche smignac 3 miechy
Szacuny
14
Napisanych postów
2709
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
18473
oho... uderz w stol... wiedzialem ze tak bedzie jakbym nie wierzyl to bym nie jadl wypelniacza ci co nie wierza najlepiej jak nie beda kupowali i po sprawie
Zmieniony przez - irko123 w dniu 2009-04-12 21:56:04
Szacuny
2
Napisanych postów
310
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
1948
Ja tam wierze w tego atomika ze działa przyzwoicie jak na swoją cenę i najważniejsze ze jest tam to co ma być a to chyba bardzo ważne oraz jak na razie nie było żadnej wpadki po za jednym atomowy grzyb jako logo firmy. Największy czas żeby pomyśleć nad zmianą tego bo sąsiedzi patrzą z uśmiechem na ustach na tego atomowego grzyba(jeden z kumpli się mnie pytał a gdzie ulotka z trupią czaszką i opisem o wysokiej radioaktywności).
Ps. nie piszę tego złośliwie bo opakowanie nie ma nić wspólnego z działaniem.
Szacuny
14
Napisanych postów
2709
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
18473
to akurat ogolnie... wszystko co teraz wyjdzie ma byc dostepne no i juz w zasadzie jest dostepne... z tego co slyszalem to winko oral, npp i master bedzie mialo lekki poslizg, oxa, mata i winko plyn juz widzialem czyli jest...
Szacuny
6
Napisanych postów
640
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
4046
dobrze sie dzieje, trzeba przetestować, Tylko żeby metki atoma alchemia nie podrobiła:D ma zapędy do zabierania się do wszystkiego co dobre i w saszetkach.