nom w sumie madre gadanie cwiczyc sobie mozna dla jednych to piorytet byc boskim dla innych dodatek do zycia deseczka cieple kraje dobry zawod a wygladac dobrze tez sie przydaje :)
...
Napisał(a)
Mięta jest rozwiązaniem dla oxy. Siorbnąłem herbatkę miętową i zaraz ze smakiem zjem 2 śniadanie
.

Jeszcze nie spotkałeś sam siebie. Ale korzyść z tego, że w międzyczasie poznaje się
innych ludzi jest taka, że jeden z nich może przedstawić Ci Ciebie samego.
...
Napisał(a)
bo u cibie leca na ladny wyglad a u grega na inteligencje hahah nie no joke znajdzie sie tam miejsce dla mnie jescze tez chce miec harem :)
...
Napisał(a)
Nie, wciełem się w temat shelongowi
, jem Bonavar Body Research

Jeszcze nie spotkałeś sam siebie. Ale korzyść z tego, że w międzyczasie poznaje się
innych ludzi jest taka, że jeden z nich może przedstawić Ci Ciebie samego.
...
Napisał(a)
primka i oxa są własnie najbardziej nadającymi środkami na koncówce ale z racji tego, że cieżko o dobry towar oraz spory koszt suplementacji takiej to wielu zawodnków niestety rezygnyje z nich
...
Napisał(a)
Lepszy brat mam na stanie 100 tab Oxy Atomica ale nie wiem czy brać :)każdy tu chwali ten środek a ja bez michy to czuje że cały *** pójdzie a na koniec mega spadki waże 80 kg a bez michy to ile 70 kg będe ważył
...
Napisał(a)
Nie wiem czy schudniesz... Ja bralem ja z enanem to miecho szlo. Nie wiem jak bedzie solo.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
metka
Następny temat