ja od 2 tyg lece 30mg z primka silowo juz poczulem jem malo to fakt ale to chyab dlatego ze mnie dupka zostawila haha ale sila i wydolnosc za***ista zero opuchlinzy na mordzie wiec pewnei jest tam oxa :) cos duzo tych zdrapek heya co wy kryzys macie :)
...
Napisał(a)
Toco mozna z atomica dostac:
Bold Undecylenate 200mg/1ml 10ml flakon
Deca Durabolin 200mg/1ml 10ml flakon
Testosteron Propionate 100mg/1ml 10ml flakon
Dianabol 10mg/1tab 100 tabletki
Masteron 100 100mg/1ml 10ml flakon
NPP 100mg/1ml 10ml flakon
Tren Acetate 100mg/1ml 10ml flakon
Anavar Oxandrolone 10mg/1tab 50 tabletki
Winstrol 50 50mg/1ml 10ml flakon
Testosteron Cypionate 200mg/1ml 10ml
a jak z tym anavarem działa on czy nie dziala, niech sie wypowie kto kto bral.
Bold Undecylenate 200mg/1ml 10ml flakon
Deca Durabolin 200mg/1ml 10ml flakon
Testosteron Propionate 100mg/1ml 10ml flakon
Dianabol 10mg/1tab 100 tabletki
Masteron 100 100mg/1ml 10ml flakon
NPP 100mg/1ml 10ml flakon
Tren Acetate 100mg/1ml 10ml flakon
Anavar Oxandrolone 10mg/1tab 50 tabletki
Winstrol 50 50mg/1ml 10ml flakon
Testosteron Cypionate 200mg/1ml 10ml
a jak z tym anavarem działa on czy nie dziala, niech sie wypowie kto kto bral.
Galeria Zdjęć:
http://www.sfd.pl/th3rmo-_zdjęcia_%-_-t511740.html
str. 1,8,12
...
Napisał(a)
jem malo to fakt ale to chyab dlatego ze mnie dupka zostawila
shelong jesz mało bo oxa blokuje apetyt. U mnie przy 30 mg/ed jest masakra, zjedzenie śniadania graniczy z cudem po porannej dawce oxy. Za dnia to już leci jakoś bo jem po posiłku ale z rana to białeczko i oxa bo nie mam czasu na normalną miskę. Dopiero jem o 8:30 właściwe śniadanie i to jest katorga. Jak karmienie niemowlaka.
shelong jesz mało bo oxa blokuje apetyt. U mnie przy 30 mg/ed jest masakra, zjedzenie śniadania graniczy z cudem po porannej dawce oxy. Za dnia to już leci jakoś bo jem po posiłku ale z rana to białeczko i oxa bo nie mam czasu na normalną miskę. Dopiero jem o 8:30 właściwe śniadanie i to jest katorga. Jak karmienie niemowlaka.
Jeszcze nie spotkałeś sam siebie. Ale korzyść z tego, że w międzyczasie poznaje się
innych ludzi jest taka, że jeden z nich może przedstawić Ci Ciebie samego.
...
Napisał(a)
nom jadlem 30mg teraz od dzis 40mg ****a zero apetytu sniadanie an sile obiad to musi byc na miescie jakies urozmaicenie cos nowego bo wtedy mam ochote cos o***ac po silce wieczorem to vextrago i **** koniec zarcia na dzien :) ale widze ze sila idzie do przodu wiec mi tam pasuje :) macie jakies soczki zeby wymazaly pameic ????????? o bylej dupce bo mi sie tu sok marnuje jak nie trzymam michy
...
Napisał(a)
Wez sie za narkotyki i wodke Shelong. one zawsze pomagaja ale nie ida tez w parze z treningiem
A na powaznie toi najlepszym sposobem na zapomnienie o starej dupie jest nowa dupa z fajnymi cyckami i Twarda dupa

A na powaznie toi najlepszym sposobem na zapomnienie o starej dupie jest nowa dupa z fajnymi cyckami i Twarda dupa

...
Napisał(a)
To za***iaszczo:D na mostki idelana ze stackeim jakims
Galeria Zdjęć:
http://www.sfd.pl/th3rmo-_zdjęcia_%-_-t511740.html
str. 1,8,12
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
metka
Następny temat