Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
mysle ze juz sie powinno cos zaczac dziac . Po cyklu jestes czy dlugi off bo te 30 g po cyklu moze szalu nie zrobic Znajomy bral to z atomika to super dzialala.
Szacuny
9
Napisanych postów
1623
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
25550
Wiec tak, jem juz 2 tygodnie i musze stwierdzic, ze 30 mg szalu nie robi. Fakt, ze mialem dosyc ciezkie pt/sb/nd, ale jednak mimo wszystko spodziewalem sie czegos wiecej. Wczoraj na barkach odczuty zostal regres sily.
Zastanawiam sie czy na 3 ostatnie tygodnie nie wrzucic 40 mg tyle, ze nie wiem czy to w ogole cos zmieni.
Szacuny
1
Napisanych postów
870
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
2251
Ja mysle ze progresje czy regresje to mozna zauwazyc i realnie stwierdzic jak nie ma sie do czego przyczepic w pozostalych aspektach tzn: regeneracja, dieta , trening
A tu sam widzisz ze nie do konca to wszystko jest tak jak powinno Ciezko imprezowac 3 dni i pozniej sie spodziewac cudow
Szacuny
9
Napisanych postów
1623
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
25550
Nie no ok, tylko wiesz, czlowiek sie naczyta jaki to nie jest wspanialy srodek na sile ta oxa, a tu nie jest znowu tak wesolo ;)
Wiadomo, ze to nie pozostaje bez skutkow, ale zdarzalo mi sie tez pochlac w weekend i po weekendzie odpierdzielic taki trening, ze sam bylem zdziwiony. Wiec roznie z tym bywa