milf mom i would like to f*** nie no tesc to mnie zniszczy spuchne syfy zarosne a tak 3 miechy oxa prima i bedzie kozaczunio potem utrzymac ten efekt i kozaczunio
...
Napisał(a)
ja juz jestem po 20mg
zaraz przyloze trzecia dyszke...
co tydzien bede dokladal 10mg az dojde do 60mg

co tydzien bede dokladal 10mg az dojde do 60mg

...
Napisał(a)
Przy 60 mg oxy to na michę bym chyba nie spojrzał bez pawia
. Albo na pełnej ascezie bym leciał jak święty szymon słupnik
, micha raz w tygodniu.

Jeszcze nie spotkałeś sam siebie. Ale korzyść z tego, że w międzyczasie poznaje się
innych ludzi jest taka, że jeden z nich może przedstawić Ci Ciebie samego.
...
Napisał(a)
bo jestescie lolki na maxa
musicie mielic zarcie tak zeby pic a nie jesc bo ogolnie przy upalach ciezko sie je taki prawdziwy posilek a zwlaszcza jak jest ich 5 dziennie+suple, ja miele co sie da i z czym sie da, jedyna rzecz ktorej nie miele to makaron z truskawkami, do tego mam slabosc, to moge wpyerdalac na okraglo i zadna oxa mi w tym nie przeszkodzi
Zmieniony przez - irko123 w dniu 2009-05-25 22:28:40

Zmieniony przez - irko123 w dniu 2009-05-25 22:28:40
...
Jeszcze nie spotkałeś sam siebie. Ale korzyść z tego, że w międzyczasie poznaje się
innych ludzi jest taka, że jeden z nich może przedstawić Ci Ciebie samego.
...
Napisał(a)
irko123 sog ja teraz na cyklu nawet kuraka miele i piję z pepsi max

Pomogłem? Daj SOGa
...
Napisał(a)
irko to pewnie juz jak kulturysta wygladasz same swietne srodki i gh do tego pora sie pokazac jak cie robi towar
Zmieniony przez - B-50 w dniu 2009-05-26 00:20:15

Zmieniony przez - B-50 w dniu 2009-05-26 00:20:15
maly duzy gruby czy chudy kazdemu nalezy sie taki sam szacunek
pozdrawiam
...
Napisał(a)
nie w tym kierunku ide bo na masie mi nie zalezy, kulturystyka mnie nie pociaga, wole snowboard czy sporty motorowe
oxa i prima ma raczej malo wspolnego z kulturystyka jak i gh bez insuliny, ktorej nigdy nie dotkne 

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
metka
Następny temat