elite shock przed treningiem to daje pompe bo storm to rano i po lepiej tak pisza mono zwykle poleciec do oxy?
...
Napisał(a)
ja nie moge mono bo na kiblu laduje... moze i smieszne ale tak jest, myslalem ze przzejdzie z cazsem ale przeez miesiac nie przechodzilo, probowalem z 10 razy, rozne firmy i zawsze to samo 

...
Napisał(a)
a jak by dac to krealkaline zamiast mono bo po tych stackach to tez mam problemy jelitowe
...
Napisał(a)
jak dla mnie mono najlepsze jezeli chodzi o wzrost poziomu enerrgii czyli sila wytrzymalosc
pompa po stakach
tez mam srake.... wlasciwie po wszystkich stakach i mono, trzeba dawkowac mniej a czesciej.
najlepiej rano i potreningu mono
a przed treningiem jakis stack z arginina i tauryna
teraz wszystkie stacki dobre
ale nie o tym temat
Zmieniony przez - e-lite w dniu 2009-04-13 22:36:07
pompa po stakach
tez mam srake.... wlasciwie po wszystkich stakach i mono, trzeba dawkowac mniej a czesciej.
najlepiej rano i potreningu mono
a przed treningiem jakis stack z arginina i tauryna
teraz wszystkie stacki dobre
ale nie o tym temat

Zmieniony przez - e-lite w dniu 2009-04-13 22:36:07
...
Napisał(a)
oki dzieki polece jakies mono i shocka do tej oxy
jakie mono polecasz ?
jakie mono polecasz ?
...
Napisał(a)
no mono najlepsze. ale pobudzenie mam super po no-xplode ale bez 3 miarek ani rusz, dobrze wali trac z mhp i shotgun z vpx
...
Napisał(a)
ja mam taki myk ze jak walne rano mono to jest luz... ale jak tylko cos zjem (moze to byc nawet 3h pozniej) odrazu mam prysznic z dupy i potem juz normalnie funkcjonuje
po stormie i shocku tak nie mam.... smierdzaca sprawa w sumie 

...
Napisał(a)
PVL jest tańsza każde mono to jedno i to samo i ta która lepsza to decyduje która jest tańsza
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
metka
Następny temat