Szacuny
12
Napisanych postów
1139
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
8505
Aż mi się przypominają reklamy z telewizji przyrządów do ćwiczeń, jakieś dziwne elementy na kółkach, nie pamiętam dokładnie.
Głos z telewizora zachwalał, że przyrząd ponad połowę pracy wykona za Ciebie :)
To jak spalanie tłuszczu poprzez jazdę na rowerze, gdzie przez pół trasy jest się ciągniętym przez samochód :)
Pasy masujące nie usuwają tłuszczu, niszcza celulitis i poprawiają ogólny wygląd skóry. To wszystko.
Natomiast wszelkie stymulowaine mięśni pradem do mnie nie trafia. Nie chcę ryzykować własym ciałem. Kiedyś to chorych psychicznie prądem leczyli, tak mi się skojarzyło
Szacuny
17
Napisanych postów
981
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
7373
bez wysilku to mozna kupe zrobic hehehehe
zarty zartami
a tak serio to pic na wode fotomontaż :)
najwyzej mozna troche wypocic wody i ze niby pas spadnie
ale pozniej powroci i tak , ladna sylwetka sama sie nie zrobi
Zmieniony przez - carbon2222 w dniu 2008-03-31 19:51:58
Szacuny
17
Napisanych postów
981
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
7373
niestety nie :) potrząsanie sadłem nic nie da :)
aby spalic tluszcz nalezy przyjmowac mniej kalori niz sie potrzebuje
innaczej niestety sie nie da
, do tego wysilek areobowy i fat spada
czyli zbilansowana dieta + wysiłek fizyczny tlenowy :)
mozna tez sie pokusic o jakis spalacze tluszczu , ale gdy dieta bedzie na plus to i tak nie pomoga :)
Zmieniony przez - carbon2222 w dniu 2008-03-31 19:55:57
Szacuny
100
Napisanych postów
6782
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
50554
Kiedyś w zamierzchłym czasach, kiedy o ABGymnicu nikt nie słyszał, mój brat przywiózł z Jułesej taki pas co to odchudzał. I rzeczywiście odchudzał. Nie jego wibracje, tylko impulsami elektrycznymi powodował pracę mięśni. Ale się spsuł. Efekty brat jednak miał świetne. Takie pasy to mogą być najwyżej przydatne przy redukcji cellulitu, bo takie ruchy działają w ten sam sposób, jak masaże cellulitowe. Rozbija po prostu te "grudki" tłuszczowe.