Szacuny
0
Napisanych postów
236
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
5378
Witam!
Mam 19 lat, cwicze od 4, moja obecna waga 85kg, wzrost 189cm.
Na masie wazylem 97kg jednak po redukcji zeszedlem do 90kg praktycznie bez utraty masy miesniowej i wszystko bylo pieknie, niestety musialem isc do szpitala (usuniecie migdalkow) gdzie przez 2 dni kompletnie nic nie jadlem, a przez nastepne 2 dni zjadlem 2 jogurty:( masa miesniowa poleciala szybciutko, 1,5cm w bicepsie...
jak moge to szybko odbudowac?
zalezy mi rowniez na minimalnej ilosci tkanki tluszczowej...
Z gory dziekuje za wszystkie odpowiedzi
Szacuny
6
Napisanych postów
887
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
37426
nie bardzo rozumiem co chcesz zebysmy ci powiedzieli, zaczynaj od poczatku
po za tym jakos nie wydaje mi sie zeby to masa miesniowa poleciała ci tak od 2 dni nic niejedzenia apotem 2 na jogurtach, cos za szybko cie zjadl ten katabolizm
pozdrawiam
Zmieniony przez - x_pulse_x w dniu 2008-06-09 09:32:15
"Training is like life, you get your ups and downs(...)"
Szacuny
2
Napisanych postów
632
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
17545
No to tak jak mowilem wybralbym FBW z podwieszonych tematow. Wg mnie szybciej wrocisz do formy niz trenujac splitem, przynajmniej teraz po tej przerwie.
Szacuny
712
Napisanych postów
4351
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
57865
zrob sobie hst, zacznij z zerowym bilansem, miesnie sa odzwyczajone od treningu to i tak powinny dojsc spokojnie od dalszych rozmiarow, jak bedzie slabo szlo dodaj lekko kalorii zeby bylo na plus. Pamietaj malo jadles, to nie dawaj odrzau duzo na plus bo djdzie niepotrzebnie tlusczu. Zaczynjajac od hst zaczniesz od mniejszych ciezarow, momo tego powinno wszytsko wracac do normy bo miesnie beda odzwyczajone, przy koncu 10tek powiina juz wraca dawna sila