Szacuny
4
Napisanych postów
835
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
5935
1. na silce czesto widze kolesia co robi trica przy wyciagu tak: staje blisko wyciagu, lapie drazek nachwytem i nie trzyma lokci przy tulowiu tylko prowadzi je na boki wyciskajac ciezar w dol, nie wiem czy to cwiczenie sam sobie wymyslil czy co bo nigdzie nie moge go znalezc, robi tak ktos trica???
2. podciaganie na drazku podchwytem na bica - dobre jest na rozwoj masy czy sily
3. mam lekka kontuzje barku, rehabilitant powiedzial mi ze regeneracje moge przyspieszyc naprzemiennym prysznicem (nie nawidze tego ), ale mam w domu taka smieszna elektryczna poduszke, ladnie grzeje, w aptece kupie zimny kompres co sie go w zamrazarce chlodzi, moge tym zastapic prysznic przekladajac co 2minuty poduszke na kompres ?
dzieki za odpowiedzi
pozdrawiam
Szacuny
27
Napisanych postów
7991
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
22233
1. na silce czesto widze kolesia co robi trica przy wyciagu tak: staje blisko wyciagu, lapie drazek nachwytem i nie trzyma lokci przy tulowiu tylko prowadzi je na boki wyciskajac ciezar w dol, nie wiem czy to cwiczenie sam sobie wymyslil czy co bo nigdzie nie moge go znalezc, robi tak ktos trica???
TO INNA ODMIANA TEGO CWICZENIA, WYGLADA TAK JAKBY ROBIL POMPKI NIE? TO JEST W 100% PORPAWNE JUZ KIEDYS MI ZWRACANO NA TO UWAGE, I ZAWSZE WYCHODZILO ZE DORBZE ROBILEM A ONI NIE ZNALI TEJ ODMIANY ;)
2. podciaganie na drazku podchwytem na bica - dobre jest na rozwoj masy czy sily
SWIETNE CWICZENIE NA MASE, MOZESZ SPROBOWAC NA WYCIAGU -MI LEPIEJ WCHODZILO
3. NIE MAM POJECIA;)
pozdrawiam
[*]Sw. Spam poscie z treningu bedziesz w naszych sercach na zawsze. Pomscimy Cie, smierc Twojemu oprawcy...
Szacuny
4
Napisanych postów
230
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
1885
1. obecnie mało kto to ćwiczenie robi a szkoda bo jest to dobra cwiczenie i na mase no i na siłe ale w mniejszym stopniu.
2.To jest ćwiczenie na mase na grubosc pleców.
Szacuny
42
Napisanych postów
6988
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
52689
1 polecam robic na sznurze, ewentualnie na uchwycie w ksztalcie odwroconego V
2 na prentkosc i spryntnosc , na nic w sumie, takie lajdackie cwiczenie ktore wykorzystuje sile miesni ramion i odciaza plecy - ani ci to nie wypycha lopatek, ani specjalnie plecow nie meczy - jak masz trening plecy/biceps to mozna sie tym cwiczeniem rozgrzac
Szacuny
27
Napisanych postów
7991
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
22233
Siedzisz jak do imitacji drazka, biezesz na szerokosci barkow rece podchwytem i ruch wyonujesz jak do plecow raczka V.
musisz wyczuc to cwiczenie, jak nie czujesz bica w tym cwiczeniu to daruj sobie, nie latwo jest porpawnie to robic- a to jedyne cwiczenie ktore wyczuwam swietnie wiec moze dlatego tak lubie czasem je robic ;)
[*]Sw. Spam poscie z treningu bedziesz w naszych sercach na zawsze. Pomscimy Cie, smierc Twojemu oprawcy...