witam!od mojego 1 cyklu minęło 2 miesiące zamierzam zrobić 2!co w tym drugim powinno sie znajdować??myślałem nad 1 kg ostrowii,1,5kg carbo 300g kreatyny,i 100 g tauryny!co jeszcze dolożyć??peosze piszcie!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
ZMA może być apteczne no i ja bym dodał jeszcze jakieś multivitaminy (maxvit or smth)
...
Napisał(a)
Zależy jaki jest cel suplementacji???
Ja na drugi cykl bym wziął jabłczan kreatynowy można jeszce do tego twojego dodać ZMA, Omega3 lub dozbierał kasy i złączył mono + stack np CP o ile to gdzieś dostaniesz bo wydaje mi sie że na allegro można to jeszcze kupić
Ja na drugi cykl bym wziął jabłczan kreatynowy można jeszce do tego twojego dodać ZMA, Omega3 lub dozbierał kasy i złączył mono + stack np CP o ile to gdzieś dostaniesz bo wydaje mi sie że na allegro można to jeszcze kupić
życie masz do ostatnich chwil więc walcz do ostatniej kropli krwi
...
Napisał(a)
jak masz więcej plnów to atakuj jakiś stack
do tego co wymieniłeś weź dorzuć omega3
i będzie git
do tego co wymieniłeś weź dorzuć omega3
i będzie git
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
no ale to troszke tego malo masz.. myslalem ze taka iloscia to jako dodatek i oprocz tego jakis pozadny gainer
no ale jak chcesz..
z fartem byq
no ale jak chcesz..
z fartem byq
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!