...
Napisał(a)
No wiec... Jestem w trakcie mojego drugiego cyklu kreatynowego, ktory trwa tydzien i uwazam go za o wiele bardziej efektywny i ekonomiczny, niz taki jakie mialem wczesniej. Ogolnie polega on na tym ze w pierwsze dwa dni sa 3 dawki, 2x8g i 1x9g. To daje 25g dziennie. Przez kolejne 5 dni 2x5g. W sumie wychodzi 100g w tydzien. Przerwe po pierwszym takim cyklu mialem miesieczna, lecz sadze ze byla za krotka... Powinna byc dwumiesieczna. Jak ktos tez probowal cos takiego lub ma pytania to czekam ;].
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
- I cykl kreatynowy
- kreatyny połączenia fuull wypas->artykuł sprawdz koniecznie!!
- kretyna..... pompa, pompa i po pompie
- TEST:'' Mega cykl SAN - misja klata,masa będzie - nie ma bata'' - pods. str. 46
- Vita min sport firmy olimp plus kreatyna Aminostar Creatine Monohydrate witamina B6
- zestaw pompujacy na 8tyg.
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
pierwsze pytanie jakie sie cisnie na usta to jakie efekty ile cm przybylo i ile zostalo.
pozdrofka
Lukx
www.lukx.cnet.pl
pozdrofka
Lukx
www.lukx.cnet.pl
pozdrofka
lukx
http://www.lukx.com
...
Napisał(a)
uwazam ze ten sposob co ty stosujesz jest nie dobry ja biore 10 dni 2X5g potem 2 tyg przerwy i sa duze efekty lub mozesz jeszcze inaczej 1 miesiac 2X5g potem 1 miech przerwy.
i to dziala z wlasnego i innych ludzi doswiadczen i te cykly sa dobre. w moim cyklu tez zluzywam 100g :)
i to dziala z wlasnego i innych ludzi doswiadczen i te cykly sa dobre. w moim cyklu tez zluzywam 100g :)
...
Napisał(a)
A ja w moich cyklach zuzywa cale pol kilo, trwaja one 4 do 6tyg. A dawki ustalam dynamicznie.
PS.
Ostatnio dorwalem specjalna lyzeczke odmierzajaca 5g kreatynki. Przezylem szok - wladowalem do niej ponad dwie czubate lychy od herbaty, a podobno jedna plaska to 5g.
Co wy na to??????????????
*** POZDRAWIAM ***
PS.
Ostatnio dorwalem specjalna lyzeczke odmierzajaca 5g kreatynki. Przezylem szok - wladowalem do niej ponad dwie czubate lychy od herbaty, a podobno jedna plaska to 5g.
Co wy na to??????????????
*** POZDRAWIAM ***
Moderator dz. Bezpieczeństo w sieci
"Fortuna Favet Fortibus"
GG 337995
...
Napisał(a)
Jesli chodzi o liczbe cm, to nie wiem, nie mierze. Jesli chodzi o efekty to 3,5kg w 7 dni.
A co do cyklu 500g, to raz mialem cykl 350g i nie przyniosl on zadziwiajacych efektow...
A co do cyklu 500g, to raz mialem cykl 350g i nie przyniosl on zadziwiajacych efektow...
...
Napisał(a)
Kamil- ta łyżeczka to ma ale tak z 25g
Ja mam pięcio gramową miarke z kreatyny Sport One'a a do niej wejdzie ok jedna płaska łyżeczka (ma jakieś 12mm średnicy i 10mm głębokości)i to jest rzeczywiście 5 gram [sprawdzałem]
pozdrawiam
Johnnie
Ja mam pięcio gramową miarke z kreatyny Sport One'a a do niej wejdzie ok jedna płaska łyżeczka (ma jakieś 12mm średnicy i 10mm głębokości)i to jest rzeczywiście 5 gram [sprawdzałem]
pozdrawiam
Johnnie
pozdrawiam
Johnnie
Polecane artykuły