...
Napisał(a)
Temat przeniesiony przez Michail z działu Aktualności - Kulturystyka i Fitness.
Ma ktoś może jakies informacje na temat gościa który startuje w zawodach strongman w wieku 17 lat przy wadze 127 kg. Na nazwisko ma Baron(nie ma zadnego związku z moim nickiem) nie znam imienia. Dziś oglądałem zawody na tele5 i jak zaobaczyłem że gosc ma 17 lat to nie mogłem uwierzyc ale jak to wyswietlili z 20 razy to zmuliłem... jesli temt juz był to prosze o usunięcie mojego posta..
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
- 15 lat i 125 kg na klate przy wadze 64 kg
- Kolega z silowni :) 20 lat 280kg Martwy Ciąg, 240kg x 2 Przysiad, 180 kg Klata :)
- Zapotrzebowanie na BTW, kobieta, 21 lat,kg do zrzucenia
- 222 kg w martwym ciągu, waga 91 kg, 20 lat, bez sprzętu trójbojowego
- 20 lat, 72 kg 174 cm cel ---> 62 kg i wyrzeźbiona sylwetka
- Redukcja 5 kg/ 20 lat/170cm/75 kg/
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
Nooo Mateusz Baron, zajrzyj do Strongman i kliknik w temat Gladiator's Serong Man Team czy jakos tak, tam jest info miedzy innymi o nim.
...
Napisał(a)
http://www.sfd.pl/temat261925/ <-- linki do pelnometrazowych filmow ze znanymi kulturystami :)
I Nie Ma Srania ! %) (c)
...
Napisał(a)
Tak ja też tak myślałem
Kulturystyka zaczyna się dopiero wtedy, gdy kończy się budowanie masy mięśniowej.
SYNTHOL wywiad z Guy'em Grudy http://www.sfd.pl/temat295521/
...
Napisał(a)
Na mnie to on wrazenia nie robi gruba swinka :D Sam Omen 160 na wycisk to malo jak na wage prawie 130kg
...
Napisał(a)
FatJoe a widzałes co on wyprawaił na tych zawodach co w TV były ?? tamte rekordy sa chyba z czasów jak miał jakies 15 lat skoro teraz ma 17 o ile pamietam to wygrał przysiad z 225 na sztandze... zrobił 16 powt ze sztanga o wadze 320 kg na martwym nie pamietam ile wytrzymał z samochodem ... Chłopak troszke chyba silny jest jak na 17 latek
...
Napisał(a)
chłopaki czym wy sie podniecacie.... gość jest zlany jak swinia a masy a kilka miesięcy od kaszy manny mu nie przyszło....wbijam w takich klocków. niedawno był piłkazem i nagle 52 w kablu dostał:P...... cielaki na koksie
Nie ma rzeczy nie możliwych .. są tylko bariery do pokonania...
...
Napisał(a)
racja mam kumpla cop tez mial 18 lat 53 w kablu i 2 metry wzrostu silowe wyniki podobne i wygladal 100x lepiej
...
Napisał(a)
chlopaki ostro po gosciu pojechali ale taka prawda ze na mannej mu to nie przyszlo
Polecane artykuły