Witam wszystkich ja z pytaniem co moze byc powodem zahamowania wzrostu miesni????
Odkad cwicze tez wcale nie rosne mam 180cm wzrostu i tylko 65 kg mysle ze to za mało.
Cwicze w poniedzialki w srody i w piatki metoda Weidera z jakies starej ksiazki (konkretnie Sils Sprawnosc Piekno rok 1974)
Cwicze w domu!!! Moj sprzet to sztangielki laweczka i sztanga mam dosc duzo obiazenia okolo 120 kg.
Szukalem czwiczen na waszej stronce ale nie moge zrozumiec za bardzo o co biega i nie wiem jak ulozyc plan treningowy
Moglby mi ktos z tym pomoc
Waga: 65
Wzrost: 180
Cel treningowy: Piekne misnie duzo sily i kaloryfer na brzuszku :D
Staż treningowy na słowni: 12 miesicy potem 12 miwesiecy przerwa i teraz znowu
Uprawiane inne sporty: Kosz Siatka Football
Dostęp do sprzętu (np. full osprzęt siłownia, sztanga/sztangielki): Lawka sztangielki sztanga
Dieta: Nie znam sie :(
Jem na co mam ochote
Przeciwskaznania medyczne: BRAK
Zażywane suplementy: BRAK
Odkad cwicze tez wcale nie rosne mam 180cm wzrostu i tylko 65 kg mysle ze to za mało.
Cwicze w poniedzialki w srody i w piatki metoda Weidera z jakies starej ksiazki (konkretnie Sils Sprawnosc Piekno rok 1974)

Cwicze w domu!!! Moj sprzet to sztangielki laweczka i sztanga mam dosc duzo obiazenia okolo 120 kg.
Szukalem czwiczen na waszej stronce ale nie moge zrozumiec za bardzo o co biega i nie wiem jak ulozyc plan treningowy

Moglby mi ktos z tym pomoc

Waga: 65
Wzrost: 180
Cel treningowy: Piekne misnie duzo sily i kaloryfer na brzuszku :D
Staż treningowy na słowni: 12 miesicy potem 12 miwesiecy przerwa i teraz znowu
Uprawiane inne sporty: Kosz Siatka Football
Dostęp do sprzętu (np. full osprzęt siłownia, sztanga/sztangielki): Lawka sztangielki sztanga
Dieta: Nie znam sie :(
Jem na co mam ochote
Przeciwskaznania medyczne: BRAK
Zażywane suplementy: BRAK