...
Specjalista
Szacuny
55
Napisanych postów
1363
Wiek
46 lat
Na forum
7 lat
Przeczytanych tematów
31135
Dzięki wielki za pomoc :)
Aaaa jeszcze.
Podawać surowe czy po obróbce.
Zmieniony przez - OTTO w dniu 2018-11-06 13:08:16
...
Początkujący
Szacuny
1
Napisanych postów
8
Na forum
5 lat
Przeczytanych tematów
673
Przed obróbką ważyło ok 20% więcej
...
Specjalista
Szacuny
55
Napisanych postów
1363
Wiek
46 lat
Na forum
7 lat
Przeczytanych tematów
31135
A kaloryczność po obróbce zostaje ta sama ?
...
Początkujący
Szacuny
1
Napisanych postów
8
Na forum
5 lat
Przeczytanych tematów
673
zależy od obróbki ;) podczas grillowania wytopiła się odrobina tłuszczu, ale bez zbędnego kombinowania można przyjąć wartości sprzed obróbki
Zmieniony przez - listopadowy w dniu 2018-11-06 22:59:55
...
rion10
Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale
Szacuny
6525
Napisanych postów
62329
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
777963
Musisz przyjąć jedną metodę jak kupujesz gotowca to najczęściej jest makro podane i możesz takie przyjąć.
Wierzyć to znaczy ufać, kiedy cudów brak.
Muscles not grow on trees!
...
Specjalista
Szacuny
55
Napisanych postów
1363
Wiek
46 lat
Na forum
7 lat
Przeczytanych tematów
31135
Akurat w tym przypadku nie ma, bo nie ma opakowania, kupuję w Intermarche prosto z grila.
...
Specjalista
Szacuny
55
Napisanych postów
1363
Wiek
46 lat
Na forum
7 lat
Przeczytanych tematów
31135
Akurat wt, śr, czw, po jednym udku 200 g