Szacuny
0
Napisanych postów
48
Na forum
7 lat
Przeczytanych tematów
1036
tak w sumie pytanie z dupy, nie bardzo wiedzialem w ktorym dziale dac, ale macie jakies godne polecenie zrodlo gdzie mozna kupic stalowe obicazenie bo moje bitu tak o, sprawuja sie dobrze ale 108 max i koniec
czy na zlomie jest szansa dostac? xD
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
7018
Napisanych postów
63195
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
787070
Ja jak trenowałem w piwnicznej siłowni to załatwiałem te obciążenia z odlewni i malowałem hammeraitem,a to było jakieś 15 lat temu i jeszcze służą synowi kuzyna.
Szacuny
3
Napisanych postów
54
Na forum
7 lat
Przeczytanych tematów
2657
Na olx, tylko trzeba często zaglądać i być szybkim. Wyrwałem kiedyś 56 kilo toczonego za 80 zeta ale musiałem pojechać po to 50 km. Oczywiście to 80 zł to już z kosztami paliwa(gaz):) gość jeszcze dorzucił pas.
7018
Napisanych postów
63195
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
787070
Oszukany
Na olx, tylko trzeba często zaglądać i być szybkim. Wyrwałem kiedyś 56 kilo toczonego za 80 zeta ale musiałem pojechać po to 50 km. Oczywiście to 80 zł to już z kosztami paliwa(gaz):) gość jeszcze dorzucił pas.
To biorąc pod uwagę dzisiejsze ceny obciążenia to masz za darmo praktycznie.
Szacuny
4078
Napisanych postów
45462
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
349668
U mnie na silowni polowa to home made i służy od dobrych 30 lat.
„I would like to be the first man in the gym business to throw out my scale. If you don't like what you see in the mirror, what difference does it make what the scale says?„
17811
Napisanych postów
133426
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
1467203
zdarza się u mnie się posadzka na siłowni rozwaliła, w miejscu zrzucania ciężarów się wykruszyła ale żaden nie pękł, no naprawdę niefortunnie musi upaść.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.