O MNIE
Najpotrzebniejsze info. Redukcja od końcówki sierpnia do końca listopada. Waga na start chyba ok. 94 kg. Nie pamiętam. Na koniec listopada waga, gdzieś 85 kg. Potem małe małe problemy, zdecydowałem odpuścić w grudniu. I teraz od stycznia przez 8 tyg. waga 89.4 kg, natomiast wczoraj 79.7 kg.
Co do CARB NITE po kalibracji, którą zaplanowałem na 14 dni progres (lub jego brak) będę kontrolował w niedziele. Czyli 6 dni LOW CARB i niedziela pomiary, waga a potem ładowanie. Nie będę łądował po treningu, bo go w niedziele nie robie. Ew. jak będzie potrzeba to coś pozmieniam.
DIETA
Co było to nieważne, ale leciałem mniej więcej 50% węgli, 30% białka, 20% tłuszczu. Później dałem mniej węgli i więcej tłuszczu. Miska generalnie byłą czysta.
Bilans na poziomie 2100 kcal
A teraz. Okolice 30g węgli dziennie, nie przekrocze 50g to napewno. Białko nie mniej niż 2.7g / kg i reszta fat. Warzywa, jaja, mięso, mozarella, twaróg, WPC, orzechy, oliwa na tym bazuje.
Nadal IF, tj. 14-20 jem/ reszta doby nie jem. I nie piję nic prócz wody, kawy
TRENING
SIŁOWNIA:
PARTIA x 2 week
PONIEDZIAŁEK - Klatka, barki, triceps
1. Wyciskanie skos
2. Dipsy
3. Wyc. żołnierskie
4. Zarzut ze zwisu
5. Wyciskanie francuzkie
6. Pompki w pod. tyłem
WTOREK - Nogi, plecy, biceps
1. Przysiad
2. Prostowanie
3. Podciąganie
4. Wiosło
5. Uginanie sztangą
6. Hantle młotki
Środa wolne, czwartek i piątek analogicznie do poniedziałku i wtorku ( czasem zamieniam ćwiczenia np. uginanie na modlitewnik)
INTERWAŁY:
2 x week ŚRODA, SOBOTA lub poprostu jak mam czas:
x6
- 30 sek . ogień
- 1.30 pieszo
Przez te 2 miechy wpadło kilka razy aero powyżej 30 minut, ale to jakiś rower, czy bieganie z dziewczyną nie planowane. Generalnie tylko interwały, przy stagnacji podkręcam.
SUPLEMENTACJA
Podstawy. Omega 3, Witaminy i minerały, Magnez, potas, ZMB6
Preworkout Chain Reaction
No to tyle. Z grubsza. Trzymajcie kciuki. Zobczymy co z tego będzie. Daje sobie 5 tygodni, jeżeli nie będę progresował to tak jak mówiłem zmienie metode na poprzednią.