Zmieniony przez - dziii w dniu 2013-11-09 16:33:04
...
Napisał(a)
A gdzie zaczyna się redukować od razu na minusie ? po drugie to są tylko wyliczenia mające na celu oparcie się o jakiś start ;/ reszta obserwacje i korekty !
Zmieniony przez - dziii w dniu 2013-11-09 16:33:04
Zmieniony przez - dziii w dniu 2013-11-09 16:33:04
...
Napisał(a)
dziiiA gdzie zaczyna się redukować od razu na minusie ? po drugie to są tylko wyliczenia mające na celu oparcie się o jakiś start ;/ reszta obserwacje i korekty !
No w 90 % przypadków zaczyna się redukcję od delikatnego minusa albo zera. Z drugą częścią Twojej wypowiedzi się w pełni zgadzam. Co nie zmienia faktu, że zapotrzebowanie i btw ustala się od ogólnej masy ciała, a nie od masy mięśniowej.
Zmieniony przez - suchymks w dniu 2013-11-09 16:52:18
...
Napisał(a)
A ilość białka np. 2g/kg to się liczy na suchą masę, czy na całkowitą?
Zmieniony przez - xazek w dniu 2013-11-09 17:08:39
Zmieniony przez - xazek w dniu 2013-11-09 17:08:39
...
Napisał(a)
Oczywiście nie wiem dokładnie, ale można sobie zobaczyć na zdjęciach + własne pomiary i mniej więcej wiesz ile masz :D
...
Napisał(a)
Licz na kilogram masy ciała mówiąc jaśniej tyle ile ważysz. Dotyczy to białka tłuszczu i węgli. Jakie makro w końcu bierzesz?
...
Napisał(a)
Jak już mówiłem, teraz do czwartku jadę 1600kcal, następny tydzień 1800kcal i potem 2000kcal i będę obserwował. Jak na tych 2000kcal nadal będę chudł to jadę do 2200kcal. 160g B / 60g T/ reszta W
Poprzedni temat
[ART] Oszukane posiłki [cz.I] - cheat meal & cheat day
Polecane artykuły