śNIADANIE (dninietreningowe)
Nazwa produktu Białko Ww Tłuszcze kcal
300g Mleko spożywcze 2 % 5,1 7,65 6 141
100g Płatki
owsiane górskie 11,9 69,3 7,2 211
30g Orzechy włoskie 5,3 3,8 21 215
50g Twaróg chudy 10 1,5 0 51
owoce x x x x
=========================================
SUMA 32,3 82,25 34,2 618
POSIŁEK II
3 jajka gotowane 17,64 0,9 13,68 196,2
200g Chleb żytni wieloziarnisty 13,8 94 6 484
warzywa x x x x
========================================
SUMA 31,44 94,9 19,68 680,2
POSIŁEK III
3 jajka gotowane 17,64 0,9 13,68 196,2
200g Chleb żytni wieloziarnisty 13,8 94 6 484
warzywa x x x x
========================================
SUMA 31,44 94,9 19,68 680,2
POSIŁEK IV
150g kasza gryczana 19.5 105 4,5 538,5
300g jogurt naturalny 10,2 13,5 4,5 135
warzywa x x x x
========================================
SUMA 29,7 118,5 9 673,5
POSIŁEK V
150g Twaróg chudy 30 4,5 0 76,5
owoce x x x x
=======================================
SUMA 30 4,5 0 76,5
b 154,88 / 134 (2g na 1kg) Ok, nadwyzka 20,88 g
w 395,05 / 335 (5g na 1kg) ok, nadwyzka 60,05 g
t 67,47 / 67 (1g na 1kg) ok, nadwyzka 15,56 g
kcal 2816,4 / 2034,72 ok, nadwyzka 693,68 kcal
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
śNIADANIE (dni treningowe)
Nazwa produktu Białko Ww Tłuszcze kcal
300g Mleko spożywcze 2 % 5,1 7,65 6 141
100g Płatki owsiane górskie 11,9 69,3 7,2 211
30g Orzechy włoskie 5,3 3,8 21 215
50g Twaróg chudy 10 1,5 0 51
owoce x x x x
=========================================
SUMA 32,3 82,25 34,2 618
POSIŁEK II
100g Chleb żytni wieloziarnisty 6,9 47 3 242
warzywa x x x x
========================================
SUMA 6,9 47 3 242
POSIŁEK III
3 jajka gotowane 17,64 0,9 13,68 196,2
200g Chleb żytni wieloziarnisty 13,8 94 6 484
warzywa x x x x
========================================
SUMA 31,44 94,9 19,68 680,2
POSIŁEK IV (przedtreningowy)
150g kasza gryczana 19.5 105 4,5 538,5
300g jogurt naturalny 10,2 13,5 4,5 135
warzywa x x x x
========================================
SUMA 29,7 118,5 9 673,5
POSIŁEK V (potreningowy)
100g ryż biały 6,7 78,9 0,7 344
100g piersi z kurczaka 21,5 0 1,3 100
warzywa x x x x
=======================================
SUMA 28,2 78,9 2 444
POSIŁEK VI
150g Twaróg chudy 30 4,5 0 76,5
10g Oliwa z oliwek 0 0 10 88
owoce x x x x
=======================================
SUMA 30 4,5 10 164,5
b 158,54 / 134 (2g na 1kg) Ok, nadwyzka 24,54 g
w 426,05 / 335 (5g na 1kg) ok, nadwyzka 91,05 g
t 77,88 / 67 (1g na 1kg) ok, nadwyzka 10 g
kcal 2822,2 / 2034,72 ok, nadwyzka 787,48 kcal