logo
zamknij zamknij

Niskokaloryczny kulturystyczny omlet warzywno-mięsny by bigger_stronger

Ilość wyświetleń tematu: 704

0 5 0
napisał(a)
biggerstrongerbialystok
Specjalista
Szacuny 68 Napisanych postów 427 Wiek 20 lat Na forum 149 dni Przeczytanych tematów 5706


400kcal
40g węglowodanów
60g białka
0g tłuszczu(oczywiście jeśli ktoś ma tłuszcz może śmiało dodać żółtka, olej)
Składniki na omlet:
300g białek jaj
40g mąki gryczanej
20g otrębów owsianych
10g siemia lnianego
Przyprawy (sól, czosnek, chilli, oregano, słodzik, papryka słodka)
Na wierzchu:
250g mieszanki węgierskiej
100g polędwicy z kurcząt
Sos z przetartych pomidorów, chilli, sól, słodzik
Wszystkie składniki na omleta łączymy, wlewamy na rozgrzaną patelnię czekamy aż się zetnie z góry po czym dodajemy mieszankę, polędwicę, przewracamy na drugą stronę za pomocą przykrywki, smażymy jeszcze około 5min, wyciągamy układamy polędwiczkę, smarujemy i szamiemy ! :)
Smacznego !
4
Krzysztof Piekarz
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
Masz problem z przybraniem na wadze lub zgubieniem zbędnych kilogramów? Indywidualne plany dietetyczne i treningowe
  • 23 383 spalonych kg tłuszczu
  • 27 059 zbudowanych kg mięśni
Sprawdź więcej
napisał(a)
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 4783 Napisanych postów 208234 Wiek 41 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 648057
Wyglada zacnie. Bedzie trzeba zrobic

NIE ODPISUJE NA PW !!!!!! Zapraszam do nowego działu http://www.sfd.pl/Odchudzanie_i_forma_po_m%C4%99sku-f445.html Szukasz pomysłu na smaczny i zdrowy posiłek ?zapraszam do działu Kuchnia-http://www.sfd.pl/Kuchnia_SFD-f356.html Konsultacje- cykle , suplementacja ,odżywianie rafalsfd@wp.pl Pomagamy dzieciakom -http://www.sfd.pl/Nabijamy_Pajacyka_%21%21-t1138796.html

napisał(a)
Banan Administrator
Ekspert
Szacuny 1783 Napisanych postów 57765 Wiek 30 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 529649
ale tą mieszankę węgierską dajesz już ugotowaną na wierzch ? czy prosto z opakowania i bedzie ok??

http://www.sfd.pl/150_000_pompek_w_2017_roku_-t1137384.html - SFD CHALLENGE #1 http://www.sfd.pl/125_000_podciagniec_w_2017_roku_-t1137488.html - SFD CHALLENGE #2 http://www.sfd.pl/100_000_przysiadow_w_2017_roku_-t1137490.html - SFD CHALLENGE #3 http://www.sfd.pl/-t1090712-s175.html (+180 str) -> blog treningowy

napisał(a)
biggerstrongerbialystok
Specjalista
Szacuny 68 Napisanych postów 427 Wiek 20 lat Na forum 149 dni Przeczytanych tematów 5706
Banan
ale tą mieszankę węgierską dajesz już ugotowaną na wierzch ? czy prosto z opakowania i bedzie ok??


Prosto z opakowania poszło
1
napisał(a)
Malinowa Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 1860 Napisanych postów 19698 Wiek 28 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 78887
Porządny ten omlet

„Rób to, co możesz, mając do dyspozycji to, co masz, tam, gdzie jesteś” Moderator w dziale KUCHNIA SFD http://www.sfd.pl/Kuchnia_SFD-f356.html Malinowy blog kulinarny http://www.sfd.pl/%5BBLOG%5D_Cud%2Cmi%C3%B3d_i_MALINA_-t1082118.html

1
napisał(a)
Banan Administrator
Ekspert
Szacuny 1783 Napisanych postów 57765 Wiek 30 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 529649
biggerstrongerbialystok
Banan
ale tą mieszankę węgierską dajesz już ugotowaną na wierzch ? czy prosto z opakowania i bedzie ok??


Prosto z opakowania poszło



to fajnie, trzeba bedzie sprobowac

http://www.sfd.pl/150_000_pompek_w_2017_roku_-t1137384.html - SFD CHALLENGE #1 http://www.sfd.pl/125_000_podciagniec_w_2017_roku_-t1137488.html - SFD CHALLENGE #2 http://www.sfd.pl/100_000_przysiadow_w_2017_roku_-t1137490.html - SFD CHALLENGE #3 http://www.sfd.pl/-t1090712-s175.html (+180 str) -> blog treningowy

napisał(a)
agnieszka.aj.
Ekspert
Szacuny 607 Napisanych postów 2607 Wiek 37 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 6975
Konkretne sniadanie

Zapraszam do swojego bloga w kuchni SFD-http://www.sfd.pl/%5BBLOG%5D_Agnieszka_w_kuchni_-t1077115.html

napisał(a)
bane158
Ekspert
Szacuny 78 Napisanych postów 1684 Wiek 2016 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 34939
zayebiste
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

aglio e olio z kurczakiem

Następny temat

Szakszuka na szynce konserwowej